• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. januar 2010 - KIA

Ny 7 års garanti på alle KIA

Nu tilbyder KIA 7 års garanti på alle personbiler.

Alle KIA-modeller, også Soul, får nu 7 års garanti. Alle KIA-modeller, også Soul, får nu 7 års garanti.

KIA
Ny 7 års garanti
Som opfølgning på succesen med koncernens enestående og nytænkende 7 års KIA-garanti, som første gang blev introduceret til den europæisk fremstillede KIA Ceed i slutningen af 2006, vil KIA nu tilbyde en tilsvarende garanti på 7 år / 150.000 km på alle modeller i Europa - fra den populære lille Picanto til topmodellen KIA Sorento.

KIA vil være førende indenfor kundetilfredshed

"KIA har allerede udtrykt sine intentioner om at blive den førende bilproducent i verden inden for kundetilfredshed, og den nye 7 års KIA-garanti på alle modeller er et stort skridt på vejen til at opnå det mål.  7 års garanti vil uden tvivl øge antallet af besøgende i forhandlernes udstillingslokaler og fremme salget i 2010 og frem", mener Mogens Lyngsø, direktør hos KIA Import Danmark A/S.

Ny garanti gælder i 20 lande i Europa
Den ny garanti kommer til at gælde for alle biler, der sælges og indregistreres i mere end 20 lande i Europa, efter den 1. januar 2010. Den omfattende ny garanti er en altomfattende fabriksgaranti, som dækker alle biler i op til 7 år (hele bilen) - uden kilometerbegrænsning de første 3 år* og op til i alt 150.000 km (100.000 miles i Storbritannien) - plus en 7-12 års garanti mod gennemtæring (afhængigt af model).

Garantien kan overdrages til den næste køber
Ud over ro i sjælen for bilens første ejer, har den ny KIA-garanti desuden den store fordel for kunden, at garantien kan overdrages til de efterfølgende ejere af bilen.
"Den nye 7 års KIA-garanti er ganske enkelt den længste og bedste bilgaranti, der ydes i Europa.  En lang garantiperiode er helt klart bedre end en kort garantiperiode, og derfor bliver alle vores biler nu dækket af en 7 års garanti.  Det vil give alle KIA-ejere endnu større fornøjelse ved deres bil og ro i sindet i lang tid. Og til det skal man så lægge den ekstra bonus, at bilernes gensalgsværdi øges den dag, hvor ejerne ønsker at sælge dem igen", konkluderede Mogens Lyngsø.

Fakta om den ny 7 års garanti
*Garantien har ingen kilometerbegrænsning de første 3 år - dog er der en kilometerbegrænsning på 150.000 km, hvis bilen anvendes som taxi. Kilometerbegrænsningen i hele garantiperioden (7 år) er 150.000 km.
**Den nye garanti indeholder desuden følgende: Lakgaranti i 5 år (afhængigt af model), garanti på audio- og navigationsudstyr i 3 år (op til 100.000 km) og garanti på servicedele, tilbehør og batterier i 2 år. 
Almindelige sliddele som dæk, bremsebelægninger og koblingsbelægninger er ikke om-fattet af garantien.
KIA kommercielle køretøjer (ex. K2700 mfl.) er ikke omfattet af den nye garantivilkår


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.