• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. august 2000 - Peugeot

Ny Peugeot 306 Toscana giver trumfer på hånden

Peugeot er Danmarks mest solgte personbil, og det salg har Peugeot 306 en stor andel i. Peugeot 306 Toscana er det nyeste medlem i rækken af populære modeller i 306-serien.

Peugeot 306 Toscana giver ejeren trumfer på hånden Peugeot 306 Toscana giver ejeren trumfer på hånden

Med den nye Peugeot 306 Toscana får man en bil, der har plads til familien, og som har det udstyr og de hestekræfter, der gør det sjovt at køre. Peugeot serverer, kort sagt, en model der giver ejeren alle trumfer på hånden.

Plads til både familie og sjov
Valgmulighederne er mange. Den nye 306 Toscana fås både som 3- eller 5-dørs hatchback, 4-dørs sedan eller som rummelig stationcar, så der er en Toscana, der matcher de flestes behov. Anskaffelsesprisen starter på kr. 155.990,- for en med 3 døre og slutter på kr. 169.990,- for en 5-dørs stationcar.

Alle Peugeot 306 Toscana-modellerne er udstyret med den kvikke 1.6-liters motor med 90 hk, så den har kraftoverskuddet til at udføre overhalinger hurtigt og sikkert.

Sikkerhed og udstyr
Udstyrslisten starter udenpå med indfarvede sportskofanger med tågeforlygter, indfarvede dørhåndtag og spejlskaller, varme i side-spejle og fjernbetjent centrallås. Indvendigt er der varme i forsæderne, højdejusterbart førersæde og justerbar lændestøtte.

Sikkerhedsudstyret tæller sikkerhedskabine, ABS-bremser og fire airbags med mulighed for frakobling af airbag i passagersiden.

Aircondition
Som et særligt tilbud til hele Peugeot 306-serien tilbyder Peugeot aircondition for kun kr. 6.990,-.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.