• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. november 2002 - sportscartesting.com

MX-5-nyheder på vej

Efter 13 år på banen er Mazda MX-5 stadig forrest i feltet

Mazda MX-5 - Nu med diamanter som ekstraudstyr. Mazda MX-5 - Nu med diamanter som ekstraudstyr.

Af sportscartesting.com
MAZDA MX-5 ER en af vores store favoritter. Kanon udseende, høj japaner-kvalitet og altid parat til at høvle sidelæns om næste sving.

Der er netop lanceret et par nye MX-5-versioner i England. Den ene er MX-5 Trilogy, der lanceres i et samarbejde med juveleren Trilogy diamanter.

Pigens bedste ven
Når man køber en MX-5 Trilogy ligger der en sølvring med en 0,25 karats diamant i handskerummet. Dette skulle gøre netop denne MX-5 'to a girls best friend'.

Diamant-bilen står på en 1,8i og koster derovre 17.000 pund, hvilket ville være tæt på 575.000 kroner herhjemme på hvide plader og det hele.

Sportsvogn til vinterkørsel
En anden MX-5-specialitet er MX-5 Montana, der intet har med danske reoler at gøre. Derimod er den indrettet specielt til det vinterlige engelske vejr med hardtop, aircon og tågelygter! Den var der mere grund til at kigge langt efter her i landet.

Prisen er 19.000 pund for udgaven med 1,8-motor.

Danmark overhaler indenom
Generelle MX-5 nyheder til næste år er i England elektriske spejle, ny kaleche og 15 tomer alufælge - nyheder, som vi allerede har i de danske udgaver af MX-5. Så i år var Danmark altså foran sportsvognslandet England - i hvert fald i MX-5-racet. Andre nyheder er Bilstein-undervogn (også i Danmark) og mulighed for satellit-navigering.

Fra næste sommer er Mazda i hænderne på en ny importør. Men MX-5-modellerne er fortsat på programmet.


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.