• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. april 2003 - sportscartesting.com

Ny GTV og Spider

De to hurtige Alfaer GTV og Spider får nyt design

De nye GTV og Spider-modeller følger den stolte Alfa-tradition. De nye GTV og Spider-modeller følger den stolte Alfa-tradition.

Af sportscartesting.com
FÆNGENDE DESIGN, FORFINET teknologi og et rigtigt sportsligt hjerte; det er de egenskaber, der karakteriserer Alfa GTV og Alfa Spider i deres fornyede udgave.

Begge modeller bevarer alligevel deres tiltrækningskraft og køreglæde bøjet i sportslighedens og elegancens former.

Traditionelle linjer
Pininfarinas Centro Stile har stået for de nye stærke linier i fronthjelmen og har blandet fornyende træk med elementer fra fortiden.

En harmonisk syntese, som finder sine rødder i Alfa Romeos tradition med at markere mærkets stilelementer med kraftfuld og tydelig angivelse.

Nyt indre
Indvendig er der også nyt at finde. Både hvad ergonomien og stilen angår. H-punktet, førerens siddeplads i forhold til jorden, er blevet sænket med en bedre kørestilling til følge. Instrumenternes nye røde belysning medvirker til en mere tydelig læsning og harmonerer godt med instrumentpanelets nye sorte farve.

Hjertet og styrken i Alfa Romeos biler har altid været motorerne. Under hjelmen i de nye modeller finder vi et bredt program med avanceret teknik og fremragende præstationer.

3.2 V6 24v, 240 hestekræfter, 289 newtonmeter

2.0 JTS, 165 hestekræfter

2.0 T-Spark (bliver dog ikke markedsført i Danmark)

Salget starter til sommer
De nye Alfa GTV og Alfa Spider har de samme køreegenskaber og komfort som deres forgængere, takket være det forreste ophæng af typen McPherson med uafhængige hjul og det bageste med multilink løsning, som blandt andet sikrer en uovertruffen præcision, hurtige reaktioner i sving og et sikkert vejgreb.

Begge biler vil være til salg i Danmark fra juni måned.


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.