• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. juli 2003 - Mazda

323-afløseren på vej

Mazda begynder produktionen af den nye Mazda 3

Den første tanke er PT Cruiser, men det er nok at strække den. Under alle omstændigheder er Mazda 3 på vej og ventes til Danmark omkring sidst på året. Den første tanke er PT Cruiser, men det er nok at strække den. Under alle omstændigheder er Mazda 3 på vej og ventes til Danmark omkring sidst på året.

Af Jeppe Lykke Hansen
Mazda er på vej tilbage i Golf-klassen. Den 25. juni 2003 begyndte Mazda Motor Corporation produktionen af den fjerde model i den nye generation af biler fra Mazda. En model, der skal samle op efter den kendte 323-model.

Modellen navngives Mazda 3 med en slet skjult henvisning til sin forgænger på samme måde som Mazda 6, der har efterfulgt Mazda 626.

Første billeder
Mazda kan nu vise de første billeder af bilen i dens endelige udformning, men allerede i marts i år fik vi et fingerpeg om designet i form af konceptbilen Mazda MX Sportif, der blev vist på biludstillingen i Geneve.

Mazda 3 skal, ifølge Mazda, videreføre generne fra de nyeste Mazda-modeller, Mazda 6, Mazda 2 og Mazda RX-8. Mazda lover, at 3'eren har meget dynamiske køreegenskaber kombineret med stor rummelighed og et meget højt kvalitetsniveau.

Officiel premiere til september
Mazda 3 får sin officielle verdenspremiere på den internationale biludstilling i Frankfurt til september, og først der offentliggøres de nærmere informationer om modelprogram, teknik, udstyr og priser.

Den nye Mazda 3 forventes introduceret på det danske marked sidst på året.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.