• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. februar 2010 - Bilpriser.dk

Rap Renault-roadster

Renault vil i Geneve lancere en lille rap roadster, Renault Wind.

Coupé-roadsteren Renault Wind. Kommer ikke til Danmark, desværre. Coupé-roadsteren Renault Wind. Kommer ikke til Danmark, desværre.

Renault
Rap roadster
Mens efteråret stod i elbilernes tegn, fokuserer Renault i foråret på de sjove og livsstilsagtige biler. Sløret løftes for CC versionen af Renault Megane, der kommer til Danmark midt på året. Men der er andet og mere hos Renault, der kan give frisk luft til håret. På Geneve biludstillingen viser Renault således en helt ny coupé-roadster.

Taget åbnes og fjernes på kun 12 sekunder
Bilen hedder Renault Wind. Renault Wind er en to sædes coupé-roadster med en længde på 3.83 metre, og med en enestående og unik måde at åbne taget på.
Det elektriske tag åbnes på blot 12 sekunder. Selv om den nye Renault Wind er designet til mennesker, der ønsker en bil naboen ikke har, betyder det ikke, at de må gå på kompromis med funktionaliteten. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at der selv med taget foldet ned i bagagerummet, er 270 liter bagageplads til rådighed.

P.t er der ingen planer om at introducere Renault Wind i Danmark. Men det betyder ikke, at danskerne skal snydes for vind i håret. I 2010 satser vi i stedet på en succesfuld introduktion af Megane Coupe Cabriolet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.