• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. juli 2011 - FDM

Renault Twingo friskes op

Tvivl om sikkerheden.

Den nye Twingo kommer til efteråret. Den nye Twingo kommer til efteråret.

FDM

Twingo lanceres til efteråret i en faceliftet udgave. Indtil videre giver Renault ingen oplysninger om eventuelle tekniske ændringer.
 
Usikkerhed om andre ændringer
Netop fordi der er tale om en ansigtsløftet model, folder det nye design sig ikke helt ud, men fronten er helt på linje med den nye stil, der tager udgangspunkt i logoet i kæmpestørrelse.

Indtil videre giver Renault ingen oplysninger om eventuelle tekniske ændringer. Dermed er det uklart, om Renault-fabrikkerne eller den danske importør benytter faceliftet til at gøre antiudskridningssystemet ESC til standard. Twingo har den tvivlsomme ære af at være reelt eneste personbil i Danmark, der sælges fra ny uden det vigtige sikkerhedsudstyr som standard.

Er du interesseret i en brugt Renault Twingo? Find den her.

Twingo til salg til efteråret
Twingo får premiere på biludstillingen i Frankfurt til september og kommer til salg kort efter.  

Næste år kommer både en ny mini-elbil, Zoe (sommer), og en ny generation Clio (efterår), hvor det nye design er indarbejdet fra begyndelsen.

Twingo, der har fire år på bagen, bliver afløst i 2013, eventuelt i 2014, af en helt ny model, der udvikles sammen med Daimlers lille Smart-mærke.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.