• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. november 2011 - fpn

De mest pålidelige biler

BMW er den mest pålidelige bil, viser ny undersøgelse.

BMW 3-serien er ifølge en ny britisk undersøgelse bilen med færrest fejl. BMW 3-serien er ifølge en ny britisk undersøgelse bilen med færrest fejl.

fpn.dk

Her er den mest pålidelige bil
Undersøgelsen er britisk, men der er ingen britiske modeller blandt de bedste. Derimod domineres listen af tyske og japanske biler.
Det er det britiske Fleet News, der har udpeget de mest pålidelige bilmodeller på baggrund af meldinger fra de 50 største leasingselskaber i Storbritannien.

Besøg leasingoversigten her

Selskaberne råder samlet over cirka 1,5 mio. personbiler og varevogne, og statistikken bygger på reelle opgørelser over problemer med bilerne, og ikke på brugernes meninger. Til gengæld er det kun leasingselskabernes bilmodeller, der er med i undersøgelsen.

Bedste bil er en BMW
Og den bilmodel, der giver færrest problemer er BMW's 3-serie. Samtidig kan det japanske mærke Honda glæde sig over at være det mest pålidelige bilmærke. "Vi er ekstremt stolte over, at 3-serien er den bedste bil," siger direktøren for BMW i Storbritannien, Tim Abbott, til Fleet News.

Tre biler bygges i Storbritannien
Hos Honda er stoltheden lige så stor.
"Det er et rigtig godt rygstød for Honda, fordi undersøgelsen er så omfattende. Samtidig har det stor betydning for fabrikken i Swindon, at Civic-modellen også er med i Top 10. Fabrikken producerer 85 pct. af de biler, vi sælger her," siger Graham Avent fra Hondas britiske hovedkontor.

Honda Accord indtager andenpladsen på listen over bilmodeller fulgt af Audi A4, og samtlige biler på Top 10 listen kommer fra Tyskland og Japan. Tre af de japanske biler, Nissan Qashqai, Toyota Avensis og Honda Civic, bygges dog på britiske fabrikker.

Et sikkert køb
"Undersøgelsen er den største af sin art, så derfor vil bilerne i Top 10 også være et sikkert køb for private bilkøbere," fastslår Fleet News redaktør, Stephen Briers.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

De mest pålidelige bilmodeller
BMW 3-serien, Honda Accord, Audi A4, Nissan Qashqai, BMW 1-serien, Ford Fiesta, Mercedes-Benz C-klasse, Toyota Avensis, Honda Civic og Volkswagen Golf 

Søg de mest pålidelige bilmodeller brugt
BMW 3-serien
Honda Accord
Audi A4
Nissan Qashqai
BMW 1-serien
Ford Fiesta
Mercedes-Benz C-klasse
Toyota Avensis
Honda Civic
Volkswagen Golf

De mest pålidelige bilmærker
Honda
Volkswagen
BMW

 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.