• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. november 2011 - Volvo

Volvo igen på rollelisten

Volvo medvirker endnu engang i biograffilmen Twilight.

Efter at have kørt Volvo C30 og XC60 i de tidligere film, er Edward Cullen's foretrukne bil denne gang en Saville Grey metallic Volvo S60 T6 R-Design. Efter at have kørt Volvo C30 og XC60 i de tidligere film, er Edward Cullen's foretrukne bil denne gang en Saville Grey metallic Volvo S60 T6 R-Design.

Volvo

Vampyrer, varulve og Volvo
Summit Entertainment's Twilight Saga er tilbage. Netop nu ruller den fjerde film i rækken, Breaking Dawn - Part 1, over biografernes lærreder.  Med på rollelisten er som altid vampyrer, varulve og Volvo.  Efter at have kørt Volvo C30 og XC60 i de tidligere film, er Edward Cullen's foretrukne bil denne gang en Saville Grey metallic Volvo S60 T6 R-Design.

Volvo jubler over rollen
Hos Volvo jubler man over rollen i Summit Entertainment's filmserie. "Vi er mere end glade for at få lov at spille en rolle i Twilight Sagaen," siger Paul Walder, chef for Global Marketing Investment hos Volvo Car Corporation i Göteborg. "Vi elsker den passion og loyalitet, sagaens fans lægger for dagen, og vi vil gerne hjælpe dem med at fordybe sig i historien samtidig med, at vi selvfølgelig påpeger, at Edward har god smag, hvad biler angår. Det er en fremragende måde at nå ud til allerede eksisterende kunder, potentielle kunder og folk med indflydelse, hvor mange af dem yngre end Volvo's traditionelle målgruppe. Twilight Sagaen hjælper os med at slå fast, at Volvo bygger moderne luksusbiler".

Søg Volvo S60 her på Bilpriser.dk

I filmen er Edward's S60 en Saville Grey T6 R-Design med firehjulstræk og automatgear. Interiør i offblack læder, 18" diamond-cut Ixion letmetalhjul, sportschassis, aktive dual Xenon forlygter, bagspoiler, klimapakke, multimediapakke, BLIS (Blind Spot Information System) og nøglefri betjening.

Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
Summit Entertainment viser det næste kapitel i Twilight Sagaen i to separate film, hvor den første Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 havde verdenspremiere 16. november, og den anden film får premiere i november 2012. Academy Award® vinder Bill Condon er instruktør på begge film, der har Kristen Stewart, Robert Pattinson og Taylor Lautner i hovedrollerne. I Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 skal Bella (Stewart) og Edward (Pattinson) tillige med deres nærmeste håndtere de konsekvenser, det har at blive gift og holde hvedebrødsdage. Endvidere den tumult, der opstår omkring en barnefødsel..., som medfører en uventet og chokerende udvikling for Jacob Black (Lautner). Med mere af den romantik, passion, action og de intriger, som har givet de hidtidige film i Twilight Sagaen succes verden over, tager Breaking Dawn - Part 1, der bygger på Stephenie Meyer's bestseller-bøger, hul på afslutningen af eventyret om vampyr-kærlighed, grænseløst venskab, accept og det, at finde sit sande jeg. Projektet , der bygger på den fjerde roman i serien, er skrevet af Melissa Rosenberg og har Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt og Stephenie Meyer som producere.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.