• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. november 2011 - Porsche

Ny cabriolet fra Porsche

Porsche præsenterer den nye 911 Carrera cabriolet.

Priserne inkl. moms og afgifter starter fra kr. 2.137.357,- på 911 Carrera cabriolet og kr. 2.455.284,- på 911 Carrera S cabriolet. Priserne inkl. moms og afgifter starter fra kr. 2.137.357,- på 911 Carrera cabriolet og kr. 2.455.284,- på 911 Carrera S cabriolet.

Porsche

Cabriolet nyheder fra Porsche
Porsche forstærker glæden ved den nye Porsche 911 Carrera ved at introducere en cabriolet som supplement til coupéen. Blot få måneder efter præsentationen af den nye generation af klassiske sportsvogne præsenteres en cabriolet variant af Porsche 911 Carrera og Porsche 911 Carrera S i det nye Porsche 911 design.

Sælg din bil på Bilpriser.dk

Hvad coupéen startede med det nye aluminium-stål karrosseri, fortsætter cabrioleten med det helt nye enestående tag. Det visuelle resultat er den oprindelige og karakteristiske taglinie bevaret i sin helhed. Den nye cabriolet har en flot figur. En intelligent letvægtskonstruktion, der også omfatter brugen af magnesium i taget, sikrer en lavere vægt og mere sportslighed, et lavere brændstofforbrug og større komfort. Den nye Porsche 911 Carrera er således betydeligt lettere end sine forgængere.

Samme motor som i Carrera coupé
De to nye cabriolet modeller har samme motor, som deres tilsvarende Carrera coupé varianter. Bagtil i den nye Porsche 911 Carrera cabriolet findes en 3,4-liters motor, der genererer 350 hk (257 kW) og driver baghjulene via en syvtrins manuel gearkasse. Den nye Porsche 911 Carrera S cabriolet leveres med en 3,8 liters sekscylindret motor, der yder 400 hk (294 kW) og en syvtrins manuel gearkasse som standard.

Forbedringerne betyder, at også de nye cabrioletmodeller af ny Porsche 911 gør afstanden til andre sportsvogne endnu større, hvad angår brændstofforbrug, da begge modeller forbruger mindre end ti liter brændstof per 100 km (NEDC). Begge cabrioletmodeller kan leveres med Porsche dobbeltkobling (PDK), der bestilles som ekstraudstyr, hvilket giver et endnu lavere brændstofforbrug og en hurtigere acceleration.

Sportslige køreegenskaber
Sammenlignet med de foregående modeller tilfører den længere akselafstand, den bredere sporvidde fortil og den nye elektromekaniske servostyring også cabrioletmodellerne endnu mere sportslige køreegenskaber, større præcision og mere agilitet. Alt afhængig af modellen, er der yderligere en række funktionaliteter til rådighed som standard eller ekstraudstyr, der kan forbedre køredynamikken yderligere.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.