• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. december 2011 - Nissan

Nissan afslører konceptbil

Lavere, hurtigere og visuelt endnu mere iøjnefaldende.

Konceptbilen Nissan Juke Nismo afsløret på Tokyo Motor Show. Konceptbilen Nissan Juke Nismo afsløret på Tokyo Motor Show.

Nissan

Nismo med råt udseenede
Nissan Motor Co., Ltd afslører en dristig, ny fremtid for performance-bilen Nismo. En af de helt store stjerner på Tokyo Motor Show bliver Nissan Juke Nismo, som giver en ide om, hvordan en premium-sportsversion af den enormt succesfulde, kompakte crossover kunne se ud.

Med sit iøjnefaldende udseende har Nissan Juke redefineret det meget konkurrenceprægede B-segment, men konceptbilen Juke Nismo er endnu mere markant. Den er lavere og bredere og har et mere råt udseende. Selv når den holder stille, er det tydeligt, at det er en performance-bil.

Lav en gratis vurdering af din bil

Henvender sig til bilentusiasterne
Konceptbilen Juke Nismo er rettet mod bilentusiaster, der leder efter en bil, der signalerer en kantet personlighed, og den øger standardmodellens unikke blanding af agilitet i en kompakt bil, de coupé-agtige præstationer og SUV-styrkerne.

"Den globale salgssucces med Nissan Juke har én gang for alle bevist, at kunderne leder efter noget anderledes", udtalte Andy Palmer, som er Executive Vice President hos Nissan Motor Co., Ltd. “Konceptbilen Juke Nismo tager den ide til næste niveau. Den er energisk, markant og særdeles attraktiv".

Dynamiske designændringer
Finish i Nismo-signaturfarverne pearl white med røde detaljer pryder karrosseriet på konceptbilen Juke Nismo, som er designet af Nismos specialister i aerodynamik, hvis evner også er blevet anvendt til at perfektionere karrosseriet på racerbiler.

Og som på en racerbil er karrosseriet til konceptbilen Juke Nismo ikke bare designet til at se godt ud. Det skulle også være særdeles effektivt rent dynamisk. De nye dele omfatter ændrede kofangere foran og bagpå, bredere skærme og sideskørter.

Kølergrillens mønster er blevet ændret, og spoileren på bagklappens kant er blevet ændret ved at tilføje sidestykker, så luftstrømmen kontrolleres mere effektivt. Selv sidespejlenes form er blevet ændret for at øge bilens aerodynamiske præstationer og reducere opdriften forrest og bagest uden at øge luftmodstanden.

Sælg din bil på Bilpriser.dk

Forbedret vejgreb
Denne reducering af opdriften betyder, at dækkenes kontakt med asfalten og dermed vejgrebet er blevet forbedret, og det forstærkes yderlige af flotte, nye 19" alufælge.
Naturligvis omfatter Nismos ændringer også undervognen, som er blevet sænket og gjort stivere med Nismo-dele af den type, der vil kunne fås via det udvidede Nismo reservedelskatalog. Samtidig er den 1,6-liters benzinmotor med direkte indsprøjtning og turbo blevet tunet, så den leverer endnu mere kraft og præstation.

Nismos fingeraftryk kan også ses i konceptbilens interiør hvor dele, der har indflydelse på førerens følelse af udsyn, lyd, udseende og fornemmelse som fx rattet, pedalerne, instrumenterne, gearknoppen og dørpanelerne er blevet nydesignet, og giver større indlevelse under kørslen. For yderligere at understrege bilens præstationer er den blevet udstyret med særlige, skålformede lædersæder, og omdrejningstællerens vigtighed understreges ved, at tælleren og viseren er oplyst med rødt lys.

Voksende kundegruppe
En følelse af øget sportslighed i cockpittet skyldes en nedtonet effekt på de tidligere lyse overflader og den dramatiske midterkonsol, der har lighed med benzintanken på en motorcykel, er lakeret med metallak og øger den målbevidste følelse i konceptbilen.
"Som konceptbilen viser, tilfører Nismo nye standarder for individualitet til Nissan standardbiler som fx Juke. Fremtiden for Nismo ligger i udvikling af sportsdesign i premiumklassen til en støt voksende kundegruppe", udtalte Shoichi Miyatani, som er President hos Nismo.

"Vores kommende modeller bliver lige så tilgængelige og innovative som alle andre Nissan biler, men med tilføjet Nismo-energi bliver de endnu sjovere at eje og køre i", tilføjede han.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.