• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. december 2011 - BMW

BMW 6-serie Gran Coupé

Til sommer lanceres den nye BMW 6-serie Gran Coupé.

BMW 6-serie Gran Coupé bliver, ligesom BMW 6-serie Coupé og Cabriolet, BMW 5-serie og BMW 7-serie Sedan, produceret på BMW's fabrik i Dingolfing. BMW 6-serie Gran Coupé bliver, ligesom BMW 6-serie Coupé og Cabriolet, BMW 5-serie og BMW 7-serie Sedan, produceret på BMW's fabrik i Dingolfing.

BMW

BMW 6-serie Gran Coupé
Med lanceringen af den nye BMW 6-serie Gran Coupé indtager BMW endnu en gang et nyt segment. Den tredje model i BMW 6-serien er mærkets første firedørs coupé nogensinde, og med sit muskuløse og elegante design er den et utroligt smukt supplement til de to andre modeller i serien, Cabriolet og Coupé. En række kraftfulde motorer kombineret med avanceret undervognsteknologi giver garanti for en særdeles dynamisk køreoplevelse, og BMW 6-serie Gran Coupé udmærker sig også ved en bred vifte af eksklusivt udstyr og en grad af funktionalitet, som ingen af konkurrenterne i denne klasse kan matche.

Er du på jagt efter en BMW? Søg her

Designet: dynamik og eksklusiv elegance.
BMW 6-serie Gran Coupé er en helt ny fortolkning af det klassiske dynamiske coupédesign. Selv om de velkendte BMW proportioner er bibeholdt, er der tale om en usædvanligt lav firedørs model, og det traditionelle tredelte design har her fået et endnu mere sportsligt præg i form af en smukt svunget motorhjelm, lang akselafstand og tilbagerykket kabineplacering, hvilket giver modellen et elegant, langstrakt udseende. Det lave look og taglinjen, som glider smukt over i bagenden, gør kort sagt BMW 6-serie Gran Coupé til et æstetisk højdepunkt.

Med sit harmoniske design byder kabinen på dynamik og elegance i skøn forening. I cockpittet er bilens fører som altid i fokus, og det stilrene design med flotte, ubrudte linjer og masser af plads på bagsædet understreger det komfortable og luksuriøse præg. BMW 6-serie Gran Coupé kan betegnes som en 4+1-model, og i og med at akselafstanden er blevet forlænget med 113 mm i forhold til BMW 6-serie Coupé, er der blevet betydeligt mere benplads til bagsædepassagererne. Gennemlæsningsfunktionen og det faktum, at bagsæderyglænet kan lægges ned, så bagagerumspladsen øges fra 460 til 1.265 liter, er bare endnu en understregning af det funktionelle design.

Køreoplevelsen: komfort og køredynamik.
BMW TwinPower Turbo-motorerne til BMW 6-serie Gran Coupé er både kraftfulde og økonomiske. Den 6-cylindrede benzinrækkemotor i BMW 640i Gran Coupé yder 320 hk (235 kW), og den 6-cylindrede dieselrækkemotor i BMW 640d Gran Coupé yder 313 hk (230 kW). Toppen af kransekagen er V8-motoren med 450 hk (330 kW) i BMW 650i Gran Coupé. Den nyeste generation af den 8-cylindrede motor med BMW TwinPower Turbo-teknologi byder nu også på VALVETRONIC (fuldt variabel ventilstyring). Alle motorvarianter er som standard kombineret med en 8 trins-sportsautomatgearkasse, og diverse tiltag såsom den automatiske start/stop-funktion og ECO PRO-funktionen, der aktiveres via Driving Experience Control-knappen, medvirker til at reducere brændstofforbruget. BMW 650i Gran Coupé fås også med BMW's intelligente 4-hjulstræk, xDrive.

BMW 6-serie Gran Coupés indbyggede undervognsteknologi omfatter foraksel med dobbeltledsfjederben, aktiv bagaksel, elektrisk servostyring og et meget effektivt bremsesystem. Servotronic-funktionen og Dynamic Damper Control er ligeledes en del af standardudstyret, og listen med ekstraudstyr indeholder bl.a. integral aktiv styring og Adaptive Drive-systemet.

Udstyr: avancerede funktioner og innovativ teknologi.
Ud over 8 trins-sportsautomatgearkasse og Dynamic Damper Control omfatter det imponerende udvalg af standardudstyr i BMW 6-serie Gran Coupé elindstillelige lædersæder, klimaautomatik med to zoner, xenonforlygter, 18 tommer letmetalfælge, Radio Professional med hi fi-højttalersystem samt bakspejl og sidespejle med automatisk nedblænding. Dertil kommer udvalget af eksklusivt ekstraudstyr, som gør det muligt at sætte sit personlige præg på modellen, eksempelvis i form af diodeforlygter med adaptivt kurvelys, high end-surroundsoundsystem fra Bang & Olufsen, skræddersyet M sportspakke og BMW Individual-udstyr, der er specialudviklet til BMW 6-serie Gran Coupé.

Udvalget af assistentsystemer og mobilitetstjenester fra BMW ConnectedDrive omfatter BMW parkeringsassistent, Surround View, kollisionsadvarsel med bremsefunktion (kombineret med aktiv fartpilot), advarsel for vognbaneskift, vejstribealarm, genkendelse af hastighedsbegrænsninger, blændfri fjernlysassistent, BMW Night Vision med fodgængergenkendelse og BMW Head-Up Display.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.