• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. december 2011 - Motor-magasinet

Twingo åbner året

Renault starter året med ny Twingo

Twingo åbner året for Renault. Twingo åbner året for Renault.

Motor-magasinet

Den nye Renault Twingo
Renault starter 2012 med en ny Twingo, der har premiere hos de danske forhandlere allerede i weekenden den 7.-8. januar. Der er tale om et facelift med en interessant ny dieselmotor, der loves 32 kilometer per liter i gennemsnit i en bil med pænt udstyr.

Mange konkurrenter har trecylindrede motorer i segmentet for de mindste biler, men Renault holder fast ved de fire cylindre i den mindste benzinmotor på 1,2 liter, der yder 75 hk.
Siden introduktionen af den seneste generation Twingo er der solgt 650.000 enheder i 48 lande. Udviklingen kan ses på salget i Danmark. I 2009 blev der solgt beskedne 98 enheder, året efter 158 enheder, og i 2011 mere end 1000.

Twingo historien er i øvrigt interessant, idet modellen var tænkt til de unge og smarte bilkøbere, da Renault lancerede den første model i starten af 90’erne, men de var de ældre, som faldt for modellen.

Søg brugt Renault Twingo her

Faceliftet Scenic
Renault Scenic-serien er den mest solgte MPV’er i segmentet i Europa og i Danmark. Scenic og Grand Scenic introduceres også meget snart i faceliftede udgaver med en ny 1,5 liters dieselmotor, der loves et gennemsnit på mere end 24 kilometer literen. Det er 12 procent nedsat forbrug i kraft af også Stop & Go.

I løbet af foråret kommer en ny 1,2 TCe benzinmotor, der yder 115 hk, som afløser den tidligere 1,6 liter motor. Den nye motor har reduceret forbruget med 20 procent. Den loves 16 kilometer per liter mod tidligere 13,5.

Det bliver muligt at tilkøbe ekstra udstyr såsom advarsel mod utilsigtet vognbaneskift og automatisk op- og nedblænding af lyset ved mørkekørsel.

Søg brugt Renault Scenic her

Laguna Coupé
Som rosinen i pølseenden fra Renault kommer i foråret den faceliftede Laguna Coupé, som nok er en af de mest elegante biler på fire hjul. Den første version kom frem for tre år siden, men nu har Renault strammet designskruen yderligere og leverer masser af udstyr.

Find din næste Laguna her

Den kommer med 2,0 liters dieselmotor, der har forbedret brændstofforbruget med 13 procent og når et CO2 udslip på kun 118 g/m, samt nu i en elegant hvis perlemor-lakering. Ønsker man endnu mere diesel power kan det ske via en V6 på 3,5 liter med 240 hk. To benzinmotorer yder henholdsvis 170 og V6 med 240 hk.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.