• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. september 2012 - BMW

BMW vinder igen

BMW er den mest bæredygtige bilproducent.

Dow Jones Sustainability Index har netop kåret BMW Group som den mest bæredygtige bilproducent. Dow Jones Sustainability Index har netop kåret BMW Group som den mest bæredygtige bilproducent.

BMW

Mest bæredygtige bilproducent
BMW Group er for ottende gang i træk kåret som den mest bæredygtige bilproducent. Resultatet er offentliggjort af SAM Group for Dow Jones Sustainability Indexes.

Administrerende direktør André Janssen-Timmen fra BMW Danmark udtaler: ”Bæredygtighed er en integreret part i vores kultur og strategi. Vi har siden 1973 arbejdet med miljø og social bæredygtighed i hele værdikæden. Dette gælder alt fra ressourcebevarelse og optimeret produktion til indførelse af BMW EfficientDynamics i alle biler. Vi er meget stolte over, at alle disse tiltag nu for ottende gang belønnes ved kåringen som den mest bæredygtige bilproducent i verden”.

Samtidig med kåringen var BMW Group anført på listen over ”Global 500 Leadership Index” og
opnåede den bedste score nogensinde. Med 99 point ud af 100 mulige blev BMW Group ikke kun branchevinder men også blandt top fem for alle brancher.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.