• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. oktober 2012 - SEAT

Tredje generation af Leon

SEAT præsenterer den nye udgave af Leon.

Den nye Leon bliver introduceret i Danmark i januar 2013, og lidt efter ser den nye Toledo dagens lys i Danmark. Den nye Leon bliver introduceret i Danmark i januar 2013, og lidt efter ser den nye Toledo dagens lys i Danmark.

SEAT

Hård kamp i hatchback segmentet
Paris, 27/09/2012. - James Muir, som er øverste chef i SEAT S.A, afslørede i aftes den helt nye SEAT Leon, som en optakt til 2012 Paris Motor Show. Han erklærede, at: "Den nye Leon kræver ingen kompromiser fra kunden."

Konkurrencen er hård i hatchback segmentet over hele Europa og den helt nye Leon er klar til at tage kampen op med det nye design sprog, som tidligere er fremvist på IBE, IBX og IBL konceptbilerne. Den nye Leon vil kommer med et væld af innovative teknologier, og det er den første bil i sit segment til at tilbyde komplet LED-lys. Interiøret er af gennemført kvalitet med fokus på en god køreoplevelse, og har det højeste niveau af håndværk samt de nyeste soft-touch materialer.

Den nye Leon er bygget på den nye MQB platform, som er 90 kg lettere og 52mm kortere end sin forgænger, men har mere plads i kabinen. En række af seks benzin og fire dieselmotorer er til rådighed, hvilket garanterer et motor udvalg, der opfylder alle kunders præferencer. Den nye Leon har Start/Stop-teknologi og den mest effektive motor udleder blot 99g CO2, hvilket er et imponerende tal for en bil i dette segment.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

Tredje generation af Leon
Den nye model er den tredje generation af Leon, og tidligere generationer har haft et ry for at levere en fantastisk og interaktiv køreoplevelse. Den nye generation vil fortsætte dette mønster takket være den lavere vægt og længere akselafstand.

Ligesom tidligere generationer vil den nye model blive produceret på SEAT fabrikken i Barcelona. I alt er 1,2 millioner Leon’er blevet solgt til dato siden den første model blev introduceret i 1999.
James Muir bekræftede også, at den nye Leon bliver en familie af biler, som byder på forskellige varianter: "For første gang nogensinde vil Leon udvides til at omfatte en tre-dørs og en Sports Tourer version. De nye modeller vil appellere bredere og række længere ind i segmentet, "forklarede han.

Søg brugt SEAT Leon her!

Den nye Leon kommer på gaden i den travleste periode i SEAT selskabets historie. SEATs produkt offensiv har indtil nu set introduktionen af den nye Mii, samt en forfrisket Ibiza. Og lige efter den nye Leon introduceres også den nye Toledo fem-dørs sedan, som også vises i sin endelige udgave i Paris.

Og mens den fuldstændig nye række af modeller vil danne en platform for vækst i salget, understregede James Muir, at den fremtidige succes for SEAT også ville blive bygget på markedsekspansion. Han sagde: "Sammenholdt med vores strategi om markedsekspansion, som man blandt andet kunne se med lanceringen af SEAT i Kina tidligere på året, da vil SEATs fremtidige succes blive bygget på nye produkter, i flere segmenter, på flere markeder."

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.