• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. oktober 2012 - GF Forsikring

GF Forsikring vinder igen

GF Forsikring billigst for andet år i træk.

GF Forsikring

BEDST I TEST: ”Vil du have de billigste forsikringer, så vælg et selskab, der ikke også skal skrabe penge ind til aktionærer,” skriver Søndagsavisen.

For andet år i træk har GF Forsikring fået ”bedst i test”-stemplet i Søndagsavisens test af, hvilke forsikringsselskaber der er billigst for en typisk familie.  Anbefalingen af GF som det billigste selskab, der henvender sig til den brede befolkning, er offentliggjort i februar 2012.

Prisforskel på 6.591 for hele pakken - før overskudsdeling
Søndagsavisen har taget udgangspunkt i en typisk familie med behov for hus-, indbo-, ulykke- og bilforsikring. Forskellen på totalprisen hos GF og det dyreste selskab er - ifølge Søndagsavisens pristjek - 6.591 kroner om året.

Undersøgelsen er baseret på prissammenligninger på Forsikringsguiden.dk og interviews med de største forsikringsselskaber. Og GF’s unikke overskudsdeling på bilforsikringen, der gør prisen endnu lavere, er vel at mærke ikke regnet med.

Har du behov for et forsikringstjek?
GF’s forretningside er at tilbyde de bedste forsikringer til den lavest mulige pris. GF skal ikke skabe afkast til aktionærer, men kan koncentrere sig om at yde god service og rådgivning til kunderne. Du finder GF-kontorer over hele landet.

GF lægger vægt på, at kunderne hverken er over- eller underforsikret. Da dit behov for forsikringer ændrer sig livet igennem, er det en god ide at få tjekket sine forsikringer med jævne mellemrum. Bliv ringet op eller kontakt GF på 70 13 80 80.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.