• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. oktober 2012 - Ekstra Bladet

Sådan skal en Beetle se ud

VW viser en ombygget Beetle på SEMA-showet.

På onsdag viser Volkswagen en vild 500 hestes Beetle på SEMA-showet. På onsdag viser Volkswagen en vild 500 hestes Beetle på SEMA-showet.

Ekstra Bladet

Ombygget Beetle i Las Vegas
Verdens største show for ombyggede biler SEMA i Las Vegas er så vigtigt for VW, at man har besluttet at få bygget en serie af specialmodeller til showet.

I stedet for at bygge dem selv, har VW fået en række førende, amerikanske biltunere til at udføre opgaven.

Den måske flotteste af dem kalder VW for Ultimate Super Beetle og er en matblå sag, som VW har fået tuningsfirmaerne VWvortex og APR til at skrue sammen.

Søg brugt Volkswagen Beetle her!

Bilen er baseret på den toliters turboudgave, som fra fabrikken yder 200 hk, men har i APR-trim fået et stort turbo-system fra GTX Turbocharger System med en større intercooler og en ny CPU.

Topstykket er blevet ændret for bedre flow, og alle bevægelige dele er blevet belagt med en ekstra slidstærk overflade. Alt samme ændringer som får Beetlen til at yde 500 hk.

For at få alle kræfterne i jorden har APR monteret et firehjulstræk fra Golf R med forstærkede Haldexkoblinger. En racerkobling var også nødvendig.

VW Ultimate Super Beetle er sænket og har fået monteret fire sekstemplede bremseåg, 19 tommer hjul og dæk samt Recarosæder, der fuldender billedet af en cool racer-Beetle.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.