• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. maj 2013 - Renault

Fortsat fokus på elbiler

Renault kommenterer på Better Place A/S konkurs.

Er du bilejer til en Renault Fluence Z.E. vil du blive tilbudt en batterilejeaftale gennem Renault. Er du bilejer til en Renault Fluence Z.E. vil du blive tilbudt en batterilejeaftale gennem Renault.

Renault

Renault Fluence Z.E
Det er med beklagelse, at Renault i Danmark erfarer, at Better Place Danmark A/S i dag har indgivet konkursbegæring. Better Place har fra begyndelsen bygget deres forretningsmodel omkring Renault Fluence Z.E.  En bil, der i Danmark er udstyret med et udskifteligt batteri, der kan skiftes på en af de 17 batteriskiftestationer som Better Place har etableret i Danmark.

I Danmark har Renault Fluence Z.E. - gennem samarbejdet med Better Place- udelukkende været mulig at købe med et Better Place medlemskab, hvor det var Better Place, der ejede batteriet og lejede dette ud.

Til dato er der registreret 219 Renault Fluence ZE i Danmark med Better Place medlemskab. ( eksklusiv Better Place egne biler og forhandlerbiler )

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Batterilejeaftale gennem Renault
De danske kunder, der har købt en Renault Fluence Z.E. vil, som en konsekvens af Better Place konkursbegæring, bliver stillet som Renault Fluence Z.E. kunder i resten af Europa, hvor Better Place ikke har aktiviteter.

Det betyder, at de danske kunder vil blive tilbudt en batterilejeaftale gennem Renault – fuldstændig som det er tilfældet med de nuværende kunder på Renault Kangoo Z.E., og de kommende kunder til Renault Zoe og Renault Twizy.

Det er vigtigt at understrege, at Renault i øjeblikket opruster satsningen på elbiler og at Better Place konkurs ikke har nogen effekt på Renaults lancering af elbiler. Hverken Renault Kangoo Z.E.,  Renault Zoe eller Renault Twizy har været forbundet til et Better Place medlemsskab. Her lejer man batteriet gennem Renault.

Besøg forsikringsoversigten her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.