• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. juni 2013 - Skoda

Danmarksmester i Brændstof

Vinderne fra Team Sjælland kørte 30,311 km pr. liter.

Tillykke til Mai-Britt Vingsøe og Camilla Lindholm Johnsen med titlen og en ny ŠKODA Citigo! Tillykke til Mai-Britt Vingsøe og Camilla Lindholm Johnsen med titlen og en ny ŠKODA Citigo!

Skoda

Team Sjælland vandt DM
Camilla Lindholm Johnsen fra Sjælland vandt en ŠKODA Citigo, da Shell FuelSave holdt DM i brændstof. Over de seneste uger har Shell sammen med NOVA FM afholdt konkurrencer, quizzer og testkørsler for at finde den værdige vinder af titlen som Danmarksmester i brændstof og dermed vinder af en ŠKODA Citigo.

Efter lokale konkurrencer og testkørsler i ŠKODA Citigo, hvor deltagerne både viste deres viden om at spare brændstof og deres evner til at køre med brug af så lidt brændstof som muligt, stod 3 deltagere i finalen. Allan Schmidt fra Jylland, Ditte-Marie Stolberg fra Fyn og Camilla fra Sjælland. Finaledeltagerne kørte torsdag 4 super tætte etaper i hver sin Citigo, før vinderen kunne krones.

Besøg forsikringsoversigten her!

Kørte 30,311 km pr. liter
Sejren, titlen og en splinterny ŠKODA Citigo gik til Team Sjælland med Mai-Britt Vingsøe og Camilla Lindholm Johnsen. Og Camilla kan derfor nu kalde sig en fortjent Danmarksmester i brændstof og ejer af en ny ŠKODA Citigo .

Med Shell FuelSave i tanken på den brændstoføkonomiske ŠKODA Citigo og brug af gode køreråd fra Casper Elgaard viste alle tre teams fantastisk kørsel med mange kilometer på hver eneste liter. Vinderne fra Team Sjælland kørte 30,311 km pr. liter, Team Jylland kørte i snit 30,003 km på hver liter, mens fynboerne kørte 29,412.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.