• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. november 2005 - Pressemeddelelse - Fiat

Bilernes hus

Nordeuropas største bilhus åbner i Silkeborg

Fiat Automobiler Danmark har som en af de første bilimportører i Danmark valgt at blive en del af det nye Bilernes Hus i Silkeborg. Fiat Automobiler Danmark har som en af de første bilimportører i Danmark valgt at blive en del af det nye Bilernes Hus i Silkeborg.

Pressemeddelelse - Fiat
Bilernes Hus åbner den 1. januar 2006 og samler en række forskellige bilmærker på 38.500 kvadratmeter, hvilket gør det til Danmarks - og Nordeuropas - største bilhus.

I Bilernes Hus er alt samlet på ét sted: Forsikring, finansiering, rustbeskyttelse, reparation og en café til en kop kaffe, inden beslutningen om den nye bil tages. Filosofien bag det koncept er ganske enkelt, at kunderne kun behøver at handle ét sted. Fiat Automobiler Danmark vælger nu som importør at gå ind i Bilernes Hus, fordi konceptet vil sætte nye standarder for, hvordan man sælger biler i Danmark.

"Inspirationen til Bilerne Hus kommer fra dagligvarebranchen, og der kan vi som bilimportør lære meget. I Bilernes Hus er vi på lige fod med andre bilmærker, og det vil skærpe konkurrencen om kunderne. De mærker, der sælger bedst, kommer længst frem på hylderne i butikken, og den udfordring tager vi gerne. Det giver os helt nye erfaringer, som vi både skal bruge til at sælge biler i Bilernes Hus og hos vores øvrige forhandlere," siger adm. direktør Niels Rønnebech, Fiat Automobiler Danmark.

Bilernes by
Bilernes Hus er placeret i Bilernes By, Silkeborg - og det er ikke nogen tilfældighed. Kunderne forventes at komme fra en radius på 50 km, og markedsandelen for bilsalg forventes at blive 21 procent at det samlede bilsalg i Danmark.

"Bilernes Hus har et meget stærkt fokus på volumen, og det stiller krav til os, da vi konstant skal kunne give attraktive tilbud til kunderne for at få del i den volumen. Der er ingen tvivl om, at måden at handle biler på i Bilernes Hus bliver anderledes end det, vi kender i dag," siger Niels Rønnebech.

Hvert enkelt bilmærke får tilknyttet en sælger i Bilernes Hus. I alt vil der være 28 sælgere til nye biler, og 21 sælgere til brugte biler. Hertil kommer medarbejdere på værksteder, forsikring, biludlejning mv. I alt vil der være cirka 1.000 nye og brugte biler til salg. Bilernes Hus ligger centralt placeret i Silkeborg i den tidligere DAB Busfabrik.BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.