• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
31. maj 2006 - Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører

Faldende personbilssalg

Personbilssalget faldt 8 % sammenlignet med sidste år

Peugeot 206 lagde sig i spidsen i april med 557 solgte eksemplarer. Peugeot 206 lagde sig i spidsen i april med 557 solgte eksemplarer.

Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører
En foreløbig opgørelse viser, at der blev solgt 12.807 nye personbiler i april. Det er et fald på 8 procent sammenlignet med april sidste år. De privates bilkøb faldt med 4 procent fra 9.414 i april 2005 til 9.034 nye personbiler i april i år.

"Det svagt faldende bilsalg i april er udtryk for, at salget af nye biler foreløbig har toppet. Vi tror, at der er tale om en stabilisering efter næsten tre år med konstant stigende salg. Set i lyset af de økonomiske udsigter forventer vi ikke, at der vil ske større forskydninger i bilsalget i de kommende 6-12 måneder,"¿ siger Bent Mikkelsen, adm. direktør hos De Danske Bilimportører.

Salget af varebiler faldende
Der blev solgt 4.514 nye varebiler i april. Det er et fald på små 9 procent sammenlignet med april sidste år. I årets første fire måneder er der dog blevet solgt knapt 16 procent flere nye varebiler.

"Som det er tilfældet med personbilerne, forventer vi også, at salget af varebiler har fundet et naturligt leje. Vi tror, at de seneste års 2-cifrede vækstprocenter på varebilsmarkedet vil blive afløst af et mere stabilt marked, som afspejler erhvervslivets generelle investeringsniveau," udtaler Bent Mikkelsen, adm. direktør hos De Danske Bilimportører.

Stor stigning i nyregistreringen af lastbiler
Der kom 812 nye lastbiler på vejene i april. Det er en fremgang på 44 procent i forhold til samme periode sidste år.

I årets første fire måneder er nyregistreringen af lastbiler steget med 11 procent.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.