• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. november 2006 - Ford

Transit blev årets varebil

Den nye Ford Transit til Årets Varebil i Danmark 2007

Den nye Ford Transit til Årets Varebil i Danmark 2007. Den nye Ford Transit til Årets Varebil i Danmark 2007.

Ford
Den nye Transit er en succes for Ford. I september blev Ford Transit kåret som Van of the Year i Europa, og nu er Transit også løbet med titlen som Årets Varebil i Danmark 2007. Med 22 point ned til nummer to blev den nye Ford Transit en sikker vinder af titlen efter et tæt opgør blandt alle nyhederne inden for kategorien af varebiler.

Transit blev udvalgt som vinder af Årets Varebil i Danmark af en jury bestående af medlemmer fra MKD (Motorjournalisternes Klub Danmark) med varebiler som speciale.

Begrundelserne for sejren var blandt andet et højt sikkerheds- og komfortniveau, som f.eks. ESP, der er standard fra 1. januar 2007. Sikkerhedsudstyret til beskyttelse af fører og passagerer er meget lig det, som ses i de nyeste personbiler ¿ der er f.eks. mulighed for airbags i både fører- og passagerside, ABS bremser, selestrammere og solide sæder med nakkestøtter. Den nye Transit blev rost for sit personbilslignende interiør. Dette er med til, at gøre kabinen til et komfortabelt sted at opholde sig igennem en hel arbejdsdag takket være et lavt støjniveau.

Den nye Transit har en rummelig kabine. Handskerummet har plads til A4- samt hængemapper, der er et indbygget foldebord til pc'en, to stk. 12 V strømudtag og masser af forskellige opbevaringsrum. Førersædet er 8-vejs justérbart med varme og armlæn.

Fleksibilitet er et klart kendetegn ved Transit, der fås med både forhjulstræk og bag-hjulstræk, og nu også firehjulstræk. Der er mu lighed for at vælge mellem tre aksel-afstande, fire totallængder og varerummets volumen spænder fra 6,55 og 14,30 kubikmeter afhængigt af version.

Billigste udgave af den nye Transit er 280S Van med 2,2 TDCi turbodieselmotor på 85 hk med ESP, der fås til priser fra 158.100 kr. plus moms.

Udbuddet af nyheder var i år større end sædvanligt og konkurrencen dermed hårdere. Alle producenter af kassevogne - og dermed de traditionelle konkurrenter til Transit kan som Ford fremvise helt nye varebiler til modelår 2007.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.