• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. marts 2009 - GM

Spare-Astra fra Opel

Opel Astra 1,7 CDTI ecoFLEX til 259.900 kr. kører 22,2 km/l

Opel Astra 1,7 CDTI ecoFLEX kører 22,2 km/l ved blandet kørsel efter EU-normen. Opel Astra 1,7 CDTI ecoFLEX kører 22,2 km/l ved blandet kørsel efter EU-normen.

Opel
Astra i ecoFLEX version
Astra kommer nu i en ecoFLEX version med 1,7 CDTI liters dieselmotor på 110 hk. Astra ecoFLEX udmærker sig ved ekstra god brændstoføkonomi med et forbrug efter EU-normen ved blandet kørsel på 22,2 km/l. Det svarer til et CO2 udslip på 119 gram pr. kilometer og giver en halvårlig ejerafgift på 1300 kr. Astra ecoFLEX versionen findes til alle Astra-karrosseriversioner både med fem døre, som 3 dørs GTC og som stationcar med samme brændstofforbrug. Vedligeholdelsesfrit partikelfilter er standardudstyr sammen med seks trins manuel gearkasse.

Stort drejningsmoment og pæn topfart

Den nye Opel Astra 1,7 CDTI ecoFLEX har et drejningsmoment på 260 Nm ved 2000 omdr./min., og topfarten er 188 km/t. Forbedringerne i forhold til de øvrige Astra versioner har Opels ingeniører opnået ved at ændre slutudvekslingen i transmissionen, mindske friktionen fra vandpumpen og servopumpen, optimere motorstyringen og sænke tomgangshastigheden. Der er også foretaget en række aerodynamiske forbedringer ved at mindske luftindtaget foran og optimere et panel i motorrummet. Endelig har Astra ecoFLEX fået 15” hjul med dæk, der har særlig lav rummemodstand.

I Danmark koster Astra ecoFLEX 1,7 CDTI i Enjoy version 259.900 kr. som tre dørs GTC eller med fem døre og 10.000 kr. mere som stationcar.


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.