• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. november 2009 - Bilmagasinet

Så er Årets Biler 2010 ude

Ikke færre end 530 biler er beskrevet i Årets Biler 2010 fra Bilmagasinet.

Årets Bil 2010 er ude nu til 149,95 kr. Årets Bil 2010 er ude nu til 149,95 kr.

Bilmagasinet.dk
Årets Biler er ude
En af de mest populære mandelgaver til manden i huset, Årets Biler 2010, er nu udkommet. I det flotte og velskrevne magasin kan man i år læse beskrivelser af ikke færre end 530 biler, specialbiler og prototyper. Og der er tekniske data på 1.700 biler.

Det tekniske leksikon har fået et grundigt serviceaftersyn

"Vi har også foretaget et grundigt serviceeftersyn af vores tekniske leksikon. Her er nu masser af nye billeder og illustrationer, og helt i tidsånden får læserne alt at vide om den nyeste teknologi inden for elmotorer, hybridbiler og brændstofbesparende tiltag", fortæller redaktør Carsten Nymann.

Komplet oversigt med 1.700 biler

"Hertil kommer naturligvis vores komplette oversigt med priser og tekniske data, som vi har udvidet, så der findes informationer om flere end 1.700 biler på det danske marked. Og som rørhalen i pølseenden byder Vmax-gutterne sædvanen tro på en bunke gode råd om tuning og styling til biler på det danske marked", tilføjer redaktøren.

Årets Biler 2010 koster 149,95 kr. og kan fås i velassorterede bladkiosker.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.