• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. august 2001 - De Danske Bilimportører

Faldet fortsætter

Personbilsalget gik i juli tilbage til dårligt 2001 niveau

Den nye Ford Mondeo er en af de få biler, der kan udvise gode salgstal for 2001. Den nye Ford Mondeo er en af de få biler, der kan udvise gode salgstal for 2001.

Af Jeppe Lykke Hansen
Efter en opmuntrende juni måned med et mindre fald i bilsalget end hidtil i år, blev juli en tilbagevenden til det kedelige niveau for hele 2001.

Kun 7.080 personbiler lykkedes det de danske forhandlere at sælge i juli måned, hvilket er en tilbagegang på 18,4 procent i forhold til samme måned sidste år.

Det betyder, at juli blev præcis ligeså dårlig som årets første syv måneder, hvor tilbagegangen samlet også har ligget på 18,4 procent.

Privat lyspunkt
Der er dog nogen opmuntring at hente i statistikken over salget af personbiler til private.

Her var der tale om et fald på 15,4 procent for månederne juni og juli, mens der for årets første fem måneder var tale om et fald på hele 28,1 procent i forhold til samme periode sidste år.

Varebilsalget uændret
Salget af varebiler i juli måned blev på 1.914 styk, hvilket er på niveau med sidste år.

For de første syv måneder har der være en tilbagegang i antallet af indregistreringer på 5,7 procent i forhold til samme periode sidste år.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.