• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. juni 2016 - Ford

Den nye Ford: Ka+

Spritny Ford Ka+ er perfekt til det danske marked.

Den nye Ka+ har lang akselafstand, der giver fremragende pladsforhold i forhold til bilens længde på et godt stykke under 4 meter. Den nye Ka+ har lang akselafstand, der giver fremragende pladsforhold i forhold til bilens længde på et godt stykke under 4 meter.

Ford

Efter en pause på det danske marked er Ford klar til at introducere en helt ny udgave af den populære Ka – og som den ekstra tilføjelse til navnet så klart antyder, så er Ka+ mere end blot en videreudvikling af den populære mikrobil: Den nye Ka+ tager navnet Ka til nye højder.

Den nye Ka+ tilhører utvivlsomt Ford-familien. Med stilsikkert og velproportionerede former ser den ”voksen” ud, og den høje trapez-formede grill med kromdetaljer og store, langstrakte forlygter tiltrækker blikket.

Ford er klar over, at Ka+ for rigtig mange kunder vil fungere som familiebil og måske som eneste bil i husstanden, og derfor adskiller den sig markant fra sin forgænger, der kun havde tre døre. Ka+ har som standard fem døre, hvilket gør den nem at bruge til alle hverdagens formål, og så er den ikke blot længere med sit karrosseri på 393 cm, men har også en for klassen lang akselafstand på 249 cm.

Ford introducerer med den nye Ka+ også to nye 1,2-liters Duratec-benzinmotorer, som med ydelser på 70 og 85 hk giver et større udvalg end tidligere.
Ka+ er ikke kun vokset i størrelsen i forhold til Ka, men også udstyrsmæssigt er der sket en hel del. Alt efter model kan kunderne udstyre Ka+ med automatisk klimaanlæg, læderrat med indbygget fartpilot og DAB-radio.

Køreegenskaberne betyder rigtig meget for kunder, der vælger en Ford som deres nye bil. Derfor er Ka+ også afstemt nøje til den europæiske smag, hvor en særlig kombination af dynamik, komfort og sikkerhed er i højsædet. Den er udviklet til markeder verden over, men den europæiske version har været gennem et ekstremt omfattende udviklingsforløb i Europa.

Selv om Ka+ er en kompetent, rummelig og velkørende hatchback, vil den prismæssigt være et interessant køb, da Ka+ snarere end at være en afløser, er en helt ny model i Ford familien, som kun har navnet Ka til fælles med forgængeren. Priserne starter ved 118.400 kr. for en 70 hk Ka+ Essential og 130.210 kr. for en 85 hk Ka+ Ultimate.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.