• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. februar 2001 - Nissan

Europa må vente et år

Ny Nissan Primera sendes på markedet i Japan

Den nye Primera, der kommer til Europa i foråret 2002, vil i forhold til den japanske version få en række produktjusteringer samt andre motorvarianter specielt målrettet det Europæiske marked. Den nye Primera, der kommer til Europa i foråret 2002, vil i forhold til den japanske version få en række produktjusteringer samt andre motorvarianter specielt målrettet det Europæiske marked.

I Europa må vi vente et år, før vi får mulighed for at købe den nye Nissan Primera, der i disse dage sendes ud på det japanske hjemmemarkede.

Den nye Primera er udviklet som en del af et verdensomspændende projekt, hvor Nissan Europe hele vejen igennem har haft en central rolle i processen.

Den nye Primera er designet af Nissan Design Europe og et udtryk for Nissans nye designfilosofi, hvor der satses på værdier af mere følelsesmæssig karakter.

Den europæiske version, som færdigudvikles i dette år af Nissan Technology Centre (Cranfield, UK) vil blive produceret på Nissans fabrik i Sunderland i England.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.