• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. april 2004 - Pressemeddelelse Semler Gruppen

Ny A6 på vej

Danmarkspremiere på den nye Audi A6

Den nye A6'er kendes let på dens nye kølergrill. Den nye A6'er kendes let på dens nye kølergrill.

Pressemeddelelse: Ulla T. Ritter, Semler Gruppen
Den nye Audi A6 bliver præsenteret for første gang i Danmark under Copenhagen Motor Show, som finder sted i Bella Center 16.-25. april. Og publikum kan glæde sig.

Den nye Audi A6 er kendetegnet ved blandt andet et progressivt design, som giver sig til udtryk ved de lave sideruder, den coupe-agtige taglinie, den markante skulderlinie, den dynamiske linie ved sidelisterne samt den trapezformede Singleframe kølergrill. Andre karakteristiske kendetegn er de dynamiske køreegenskaber, avanceret teknologi, høj komfort og et stærkt motorprogram.

Nok så interessant er prisen for den nye Audi A6. Den nyudviklede 2,4 liters motor med 177 hestekræfter, som forventes at blive den mest solgte i Danmark, koster 535.300 kr.

Sportsligt program fra Audi
Udover den nye Audi A6 vil Audi også udstille verdens sportsligste luksuslimousine - Audi A8L W12. Den 12-cylindrede 6,0 liter motor yder 450 hestekræfter og har et drejningsmoment på 580 Newtonmeter.

Audi præsenterer endnu en sportsmodel på Copenhagen Motor Show - Audi S4 Cabriolet. Audi har med S4 Cabriolet kombineret de anerkendte kvaliteter som findes i Audi Cabriolet med den kraftfulde V8-motor fra Audi S4.

Den 4,2 liter store V8-motor yder 344 hestekræfter, og accelerationstiden fra 0-100 kilometer i timen er blot 5,9 sekunder. Det er det diskrete sportslige design, som kendetegner Audi S4 Cabriolet. Den genkendes på stødfangeren med store luftindtag, Xenon-forlygterne med titaniumsfarvede lygtehuse, sidespejle i aluminiumsoptik, de to kraftige udstødningsrør og 18'' S-aluminiumsfælge.

Publikum vil ydermere kunne opleve Audi A3 3,2 med den avancerede DSG-gearkasse samt den populære Audi A4 Avant med 1,8 turbomotor. Samtlige af de udstillede Audi modeller er udstyret med det avancerede quattro firehjulstræk.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.