• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. november 2004 - Pressemeddelelse - Nissan

Importør fyret

Nissan-fabrikken laver eget salgsselskab i Skandinavien

Som følge af ny europæisk distributionsstrategi har Nissan fabrikken valgt selv at overtage importen fra de private importører i 8 lande, heriblandt Danmark. Som følge af ny europæisk distributionsstrategi har Nissan fabrikken valgt selv at overtage importen fra de private importører i 8 lande, heriblandt Danmark.

Pressemeddelelse - Nissan
Som et led i Nissan fabrikkens opstart af et centralt skandinavisk selskab, er Nissan Motor Danmark opsagt som distributør i Danmark. Opsigelsen træder i kraft om 2 år. Det betyder, at samtlige forhandlere - på Nissan fabrikkens foranledning - modtager en opsigelse, der ligeledes træder i kraft om 2 år.

Administrerende direktør for Nissan Motor Danmark, Finn Lykke, udtaler: "Det er med stor beklagelse, at vi er blevet pålagt at tage dette skridt. Vi har været importør i 36 år, og det bliver svært at sige farvel. Men Nissan vil fortsat eksistere i Danmark, og vi glæder os over den nuværende fremgang for mærket."

Fortsætter som importør af biler
Nissan Motor Danmark er et selskab i MultiBrand A/S, som er en del af Interdan koncernen. MultiBrand består af Nissan Motor Danmark med importen af Nissan i Danmark. SsangYong Danmark, som importerer koreanske SsangYong. Dankor Autoimport, som er importør af Daewoo, der den 1. januar skifter navn til Chevrolet samt MultiBrand Support, der er administrationsselskab for alle disse mærker.

"MultiBrand A/S vil fortsat importere biler til salg i Danmark. Vores opgave lige nu bliver dels at køre Nissan forretningen videre indtil overtagelsen og ikke mindst opsøge muligheder for import og salg af nye bilmærker," slutter Finn Lykke.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.