• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. december 2004 - Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører

Bilsalget holder farten

Den positive udvikling i det danske bilsalg fortsætter

Passat, firmabilen per excellence, blev novembers bestseller. Med 567 solgte eksemplarer tegnede den sig for 5,3% af personbilssalget. Passat, firmabilen per excellence, blev novembers bestseller. Med 567 solgte eksemplarer tegnede den sig for 5,3% af personbilssalget.

Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører
Der blev solgt 10.762 nye personbiler i november. Dermed steg salget 30 procent i forhold til november 2003. De private købere tegnede sig for en stigning på godt 34 procent fra 4.854 enheder i november 2003 til 6.518 i år.

"Vi kan med glæde konstatere, at bilsalget fortsat udvikler sig positivt. Da salget af firmabiler traditionelt set er stort i december, forventer vi, at det samlede personbilssalg vil runde 120.000 i 2004," udtaler adm. direktør Bent Mikkelsen.

Varebilsalget sætter ny rekord
Der blev indregistreret 4.139 nye varebiler i november.

Det er ikke alene en stigning på 45 procent i forhold til samme måned sidste år, men også det største månedlige varebilssalg nogensinde.

Pæn fremgang for lastbilerne
I november blev der indregistreret 385 nye lastbiler, hvilket er en stigning på 17 procent i forhold til november 2003. I årets første 11 måneder er der blevet indregistreret 4.301 nye lastbiler, hvilket er en fremgang på 9 procent i forhold til samme periode sidste år.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.