• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. februar 2005 - Pressemeddelelse - Land Rover

Land Rover hædret

Discovery 3 udnævnt til Årets bil 2005 af What Car?

Hvilken bil! Hvilken bil!

Pressemeddelelse - Land Rover Den helt nyudviklede Land Rover Discovery 3 TDV6 S Automatic er netop blevet udnævnt til Årets Bil 2005 af det store britiske bilmagasin What Car?

Ved udnævnelsen i London sagde What Car? Gruppens chefredaktør, Steve Fowler, at det ikke er nok at være en god bil for at blive Årets bil hos What Car?

"Vores Årets bil skal være enestående. Vi ser på, om en sådan bil mere end nogen anden i klassen har forbedret standarderne og ikke har store svagheder," sagde Steve Fowler og tilføjede:

"Discovery er tre biler i én. På vej til arbejde er den en sedan i luksusklassen. Med børnene ombord er den en familievenlig MPV. I weekenden er den en 4x4 med off road egenskaber i særklasse. Ingen anden bil har så mange sider at vise så mange forskellige mennesker - det er derfor, den er vores Årets bil 2005."

Hård konkurrence
Som i tidligere år var der hård konkurrence om What Car? priserne inden for de enkelte kategorier, og til sidst blev alle delvinderne linet op til den store finale om at blive Årets Bil. Her overhalede Discovery 3 VW Golf GTI, Mini One cabriolet, Porsche 911 3,4 Carrera Coupé, BMW 525d SE aut., Jaguar XJ6 og mange flere.

Land Rovers administrerende direktør, Matthew Taylor, sagde ved overrækkelsen:"Discovery 3 har vundet prestigefyldte priser fra Mexico til Skotland. Men Storbritannien er vores hjemmemarked, og What Car? er den britiske forbrugers stemme. Det er derfor en stor ære at få denne anerkendelse. Og med ordrebogen fuld langt ind i marts 2005, ser det også ud til, at vi har bilkøbernes anerkendelse.

Det er anden gang, en Land Rover model udnævnes til Årets bil af What Car? I 1998 gjaldt det udnævnelsen af Freelander, og da var det første gang, en 4x4 løb af med sejren.

Udnævnelsen kommer, efter at den nye Discovery har høstet mange andre anerkendelser, for eksempel BBC Top Gear Magazines Best 4x4, What MPV og 4x4 Magazines SUV of the Year, MotorTrend Magazines (USA) SUV of the year, Overlander Magazines (Australien) 4WD of the year, Scotlands SUV of the year, Mexicos SUV of the year og mange flere.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.