• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. august 2005 - Pressemeddelelse - Opel

Astra goes down under

Lille Opel-model indtager stort firehjulstrækkerland

Opel sælger nu også Astra i Australien. Opel sælger nu også Astra i Australien.

Pressemeddelelse - Opel
Et nyt kapitel i Astras succeshistorie er nu begyndt. Efter præsentationen af den 5-dørs model lanceres nu også Wagon og GTC i Australien og New Zealand.

Dette betyder, at hele Astra-programmet fås "down under". Bilerne sælges under mærket Holden, som er GM's filial i Australien.

Kompakt og økonomisk
Holdens marketingdirektør John Elsworth siger: "Selv i Australien, hvor man ellers helst kører i store baghjulstrukne biler, er der et stigende behov for dynamiske, kompakte og økonomiske biler. Både kunder og pressen har været meget positive - og vi regner med at sælge 16.000 biler i løbet af det første hele år, bilen er på markedet."

Den nye Astra-model har haft vind i sejlene siden introduktionen og den imponerende debut i Tyskland i foråret 2004 . I denne måned er der produceret 500.000 Astra.

Den næste model, der præsenteres i Europa, er OPC, som bliver topmodellen med en 2-liters turbomotor ydende 240 hk. Næste år følger en convertible - med foldeligt metaltag - så man både kan glædes ved at have en cabriolet og en cabrio på samme tid.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.