• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. august 2005 - Pressemeddelelse - Mitsubishi

Ny Lancer Evo IX

Mitsubishi Lancer Evolution IX bliver både hurtigere og lettere

Nu kommer den niende Mitsubishi Lancer Evolution - Evolution IX. Nu kommer den niende Mitsubishi Lancer Evolution - Evolution IX.

Pressemeddelelse - Mitsubishi
Frankfurt Motorshow i midten af september lægger gulv til en lang række spændende nye modeller herunder introduktionen af den niende version af kultbilen Lancer Evolution, der introduceres i Europa i slutningen af 2005.

Den europæiske Evolution IX udgave vil byde yde på en mere kraftfuld motor (280 hk) med den variable MIVEC ventilstyring, en ny 6-trins manuel gearkasse, Bilstein støddæmpere, støbte 17'' BBS aluminiumsfælge, en tagkonstruktion helt i aluminium samt forbedret aerodynamik og styreegenskaber.

Familiebil faceliftes
Samtidig vil den almindelige Lancer model, der er én af Mitsubishis mest solgte bilmodeller i Europa, kunne ses i en faceliftet version, der giver den populære familiebil et lidt mere kantet frontparti.

Lanceren får desuden et helt nyt interiør, der blandt andet byder på nyt lækkert indtræk og forbedret udstyr som automatisk aircondition og en sportspakke der smager lidt af Evolution.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.