• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. marts 2006 - Pressemeddelelse - FDM

FDM i aftale om trafiksikkerhed

Bilistorganisation underskriver aftale om trafiksikkerhed

FDM's Adm. direktør Thomas Møller Thomsen: FDM forpligter sig til at bidrage til at bringe antallet af trafikdræbte ned i Europa. FDM's Adm. direktør Thomas Møller Thomsen: FDM forpligter sig til at bidrage til at bringe antallet af trafikdræbte ned i Europa.

Pressemeddelelse - FDM
FDM har ligesom en række andre virksomheder og organisationer over hele Europa tilsluttet sig det europæiske charter om trafiksikkerhed. Dermed vil FDM yde en række konkrete bidrag til, at antallet af trafikdrab i Europa kan reduceres fra svimlende 50.000 årligt til 25.000 inden 2010. Projektet er treårigt.

"FDM har lige siden foreningens start opfordret alle bilister til at færdes med omhu og hensyntagen, og trafiksikkerhed står generelt højt på dagsordenen hos os. Underskrivelsen af aftalen understrege FDM's engagement i trafiksikkerhedsarbejdet, og viser samtidig omverdenen, at der stadig er meget, der kan og skal gøres for at reducere antallet af dræbte på vores veje," siger adm. direktør Thomas Møller Thomsen.

Første opgave i de forpligtelser FDM har påtaget sig i det Europæiske charter om trafiksikkerhed, er udgivelsen af brochuren "Til lykke med din nye bil". Brochuren handler om sikker kørsel og bliver lagt i handskerummet på alle nye biler i 2006. Justitsminister Lene Espersen og transportminister Flemming Hansen var med til at præsentere brochuren i starten af året: "Til lykke med din nye bil" er allerede nået ud til over 20.000 danske bilejere.

Fra marts deltager FDM i kampagnen "Tænk før du kører", som er en global trafiksikkerhedskampagne.

I 2007 vil FDM i en artikelserie i Motor fokusere på trafiksikkerhed. Artiklerne vil blandt andet omhandle sikker vinterkørsel, gode råd til ferieturen og ikke mindst sætte fokus på den sikre skolevej.

Året efter, i 2008, vil fokus være rettet på kørekurser for FDM's medlemmer, dels på FDM Jyllandsringen, dels på køretekniske anlæg rundt om i landet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.