• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. februar 2007 - Volvo

Børn sikres bedre

Volvos nye V70'er sætter fokus på børnesikkerheden

De nye barnesæder, der er integrerede i bagsædet, kan indstilles i to højder. Det giver en bedre siddeposition for børn af forskellig højde. De nye barnesæder, der er integrerede i bagsædet, kan indstilles i to højder. Det giver en bedre siddeposition for børn af forskellig højde.

Volvo
Som en mangeårig tradition byder, vil også den nye Volvo V70 kunne tilbyde verdensnyheder på sikkerhedsområdet. Denne gang har især børnesikkerheden været i fokus.

"Da vi udviklede den nye Volvo V70, var målet, at den skulle være klassens mest sikre bil," siger Ingrid Skogsmo, direktør for Volvo Cars Safety Centre.
"V70 modellen har samme avancerede og samarbejdende sikkerhedssystemer som Volvo S80. Den patenterede karrosseristruktur absorberer energi på en meget effektiv måde. Og sikkerhedssystemerne inkluderer samtidig den nyeste generation af sideairbags og beskyttelse mod piskesmældsskader. Samtidig introducerer vi en verdensnyhed inden for børnesikkerhed."

For at øge sikkerhedsniveauet for børn på bagsædet i den nye Volvo V70 har Volvo videreudviklet Side Impact Protection systemet (SIPS) med en stærkere karrosseristruktur, større airbaggardiner og et højdejusterbart, integreret barnesæde - sidstnævnte er en verdensnyhed.

De nye barnesæder, der er integrerede i bagsædet, kan indstilles i to højder. Det betyder, at børn af forskellig højde kan få en sideposition, hvor de kan se ud af vinduerne samtidig med, at de er beskyttet så effektivt som muligt.
Den lave siddeposition er beregnet til børn med en højde på mellem 115 og 140 cm og en vægt mellem 22 og 36 kg, mens den høje siddeposition er beregnet til børn mellem 95 og 120 cm og en vægt mellem 15 og 25 kg. Den nye Volvo V70 kan udstyres med integrerede barnesæder på de to yderste bagsæder.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.