• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. oktober 2008 - Renault

Elitebilist efter et halvt år

Unge på 18 år kan få forsikring for 3.200 kr. om året hos Renault

En 18-årig mand i Esbjerg kan i en Clio 1,2 få forsikring for 3.200 kr. om året. En 18-årig mand i Esbjerg kan i en Clio 1,2 få forsikring for 3.200 kr. om året.

Renault
Elitebilist på seks måneder
Renault har netop indgået samarbejde med forsikringsselskabet IF. Det betyder billige bilforsikringer og hurtig anciennitetsstigning for købere af både nye og brugte Renault'er.

Michael er 25 år og bor i København. Han har haft kørekort i to år, og har netop købt en Renault Megane 1.4. Normalt er det en dyr spøg for en ung mand som Michael at få forsikret en ny bil. Men med det nye samarbejde mellem Renault og forsikringsselskabet IF koster det blot Michael 1.600 kroner for det første halve år.
Konceptet hedder Renault Intro, og er en billig og meget omfattende forsikring, der sikrer kunderne optimalt i tilfælde af uheld eller skade.

”I forhold til mange af de andre forsikringstilbud, der findes på markedet, er denne forsikring ikke alene billig. Den er også meget omfattende. Og så er der ikke noget med, at man skal have en sort boks med i bilen, eller at man skal tage et obligatorisk kørekursus for at kunne opnå en lav pris på sin forsikring”, siger Marketing Manager Genete Rafn fra Renault Danmark.

Få ny motor efter havari
Renault Intro forsikringen er bemærkelsesværdig på flere måder. Tegner man en Intro forsikring bliver man automatisk indplaceret som superbilist uanset alder, bopæl og anciennitet. Det betyder blandt andet, at totalskader man sin bil, så erstattes bilen, der kan være helt op til tre år gammel, med nyprisen på en tilsvarende model. Er bilen mere end tre år gammel, får forsikringstagerne altid den aktuelle markedspris plus 15 procent i erstatning. Er der tale om et motorhaveri, dækker forsikringen helt op til syv år gamle motorer. Kan den ikke repareres, får man en fabriksny motor, blot den gamle har været vedligeholdt på en autoriseret Renault- værksted.
Ud over at være dækket optimalt opnår kunderne også hurtig opstigning i anciennitet. Er man førstegangs bilist og under 25 år, starter man automatisk på trin fem, og avancerer efter blot seks måneder til trin 10. For begyndere over 25 år avancerer de automatisk til elitebilist efter de seks måneder, og for kunder over 30 år bliver de automatisk indplaceret som superelitekunder, hvilket er sidste trin på i IF’s anciennitets stige.

At Renault har valgt IF som samarbejdspartner er ifølge Marketing Manager Genete Rafn helt naturligt. ” IF har en lang erfaring og meget bred ekspertise med bilbranchen. De er meget skarpe på prisen, og så har de et produkt, det er enkelt for kunderne at gennemskue”, siger Genete Rafn.

Eksempler

A: Michael er 25 år, har haft kørekort i to år og bor i København K. Køber en ny Renault Megane 1,4 og bliver efter seks måneder elitebilist. Præmien det første halve år er 1.600 kroner og selvriskoen 3.000 kroner.

B: Bo og Mette er begge 35 år. Har syv års skadesfri kørsel bag sig og bor i Holbæk. De køber en Renault Laguna 1,6. Efter seks måneder bliver de superelitebilister. Præmien det første halve år er 1.900 kroner og selvrisikoen er 3.000 kroner. 

C: Ole er 18 år gammel og har lige fået kørekort. Han bor i Esbjerg og køber en Renault Clio 1,2. præmien det første år er 3.200 kroner og selvrisikoen er 5.000 kroner.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.