• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. oktober 2008 - VW

Fem Golf-stjerner

Euro NCAP giver flotte karakterer til den ny VW Golf

Den ny VW Golf har individuelt responderende airbags. Den ny VW Golf har individuelt responderende airbags.

VW
EuroNCAPs uvildige testeksperter har gennemtestet den nye VW Golf VI på kryds og tværs og resultatet er blevet fem stjerner, det højest opnåelige.

Med 26 millioner solgte eksemplarer er Golf en af verdens mest populære biler. Golfs køreegenskaber og kvalitetsniveau har i over 30 år, gjort netop denne model til et sikkert valg. Den nye Golf er perfektioneret i hver enkelt detalje, og sætter dermed standarden for hele Golf-klassen, mener importøren. Dermed er den nye Golf samtidig den bedste Golf til dato. Golf inkarnerer i allerhøjeste grad mærket Volkswagen.

Efter at være blevet EuroNCAP-testet kan Golf også kalde sig for førende indenfor sikkerhed: af 37 mulige points opnåede den nye Golf 36 points i passagersikkerhed. Denne sjette generation af Golf blev således tildelt fem stjerner for passagersikkerhed, fire stjerner for børnesikkerheden og med tre stjerner for fodgængersikkerheden er den nye Golf således "en af de biler med bedst fodgængersikkerhed, der findes på markedet" som FDM's tyske søsterorganisation, ADAC, udtrykker det.

Individuelle airbags
Golf kommer på markedet med et fuldt sikkerhedsprogram som standard. Endnu engang er karosseriet blevet sikkerhedsoptimeret, syv airbags inkl. knæairbags i førersiden og et innovativt hovedstøtte-system , der beskytter både fører og passager, er hovedingredienserne i Golfs sikkerhedsudstyr. Som noget nyt kan man nu også tilvælge sideairbags til bagsædepassagererne. Dertil kommer, at man også kan få selealarmer til bagsæderne. Golfs ESP med bremseassistent gør sikkerhedsstandarden i den nye Golf komplet.
Slutteligt har Volkswagen med den nye Golf indført et sensorkoncept, hvor bilens airbags responderer individuelt i relation til koalition og bilens fører/passagerer. Denne innovation blev i maj 2008 hædret med Bayerns Innovationspris.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.