• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. oktober 2008 - Volvo

Design din egen C30

Pak Volvo'en ind i folie med dit eget design.

Var det noget med en Volvo C30 med polkaprikker? Var det noget med en Volvo C30 med polkaprikker?

Volvo
Volvo C30 er den mindste og måske den mest markante bil i Volvo's modelprogram. Og nu kan kunderne gøre den endnu mere markant med et nyt designprogram, hvor man kan vælge at foliere sin C30 med forskellige designvarianter eller måske designe sin helt egen.

Volvo C30 er nok den mest markante bil i Volvo-programmet. Med et kompakt og robust karrosseri, sportsligt chassis og stærke motorer giver den en dynamisk køreoplevelse. Typisk en bil, der bliver købt af kunder med interesse for design.
Nu får de kreative så mulighed for selv at designe bilens eksteriør ved hjælp af foliering - enten ved at vælge en af de utallige designvarianter, der allerede findes, eller ved at lave sit eget design. Begge muligheder koster det samme - nemlig fra 12.500 kr.
Folieringen er af samme type, som i dag ses på mange taxa'er. Og det er ikke kun for et syns skyld. Den beskytter også bilens lak mod vejr, vind og eventuelle stenslag. Folien har en levetid på omkring to år.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.