• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. november 2008 - Autocom A/S

BMW sælger via Autocom

Autocom lancerer BMW-specialauktioner for godkendte forhandlere.

Autocoms salgs- og marketingdirektør tror på stor interesse for disse premium-BMW'er. Autocoms salgs- og marketingdirektør tror på stor interesse for disse premium-BMW'er.

Autocom.dk

Forhandlere kan byde på BMW-leasingbiler
Danske bilforhandlere, der er godkendt som aktører på bilauktions-
platformen www.autocom.dk, får nu direkte adgang til at byde på en lind strøm af omhyggeligt servicerede BMW’er fra BMW’s voksende leasingflåde.

25 biler per auktion

Det skyldes en aftale, som Autocom A/S har indgået med BMW Group Financial Services Denmark A/S. Aftalen indebærer, at Autocom.dk skal gennemføre ugentlige specialauktioner, eksklusivt for BMW. Startskuddet gik mandag den 10. november. Der vil i snit være 25 tilbageleverede leasingbiler per auktion.

Beskrevet efter professionel standard

”Auktionerne er målrettet de forhandlere, der er oprettet som købere på Autocom-auktionerne. De får en enestående chance for at få fat i nogle fine, let brugte BMW’er, der er beskrevet efter en professionel standard, så alle relevante forhold omkring bilen er med i beskrivelsen. Man ved præcist, hvad man byder på”, fortæller salgs- og marketingdirektør Morten Holmsten fra Autocom A/S.

Autioner starter på mandage og slutter på torsdage
”Alle bilerne har enten været omfattet af serviceaftaler eller i det mindste fået alle eftersyn. Man kan godt kalde dem premiumbiler, og vi tror, der bliver stor køberinteresse”, tilføjer han.
Bilerne sættes på auktion om mandagen og auktionerne slutter på torsdage klokken 10.

Bredt forhandlernetværk
Det er ikke tilfældigt, at BMW Group Financial Services Denmark A/S har valgt Autocom.dk som afsætningskanal:
”Vi har valgt Autocom på grund af firmaets mangeårige erfaring og brede forhandlernetværk. Det er af stor betydning, da vi ønsker at få præsenteret vore biler for så mange forhandlere som muligt”, siger administrerende direktør Christian Steiner.

Autocom bruger sine udenlandske erfaringer
Specialauktioner er ikke særligt udbredte i Danmark. Denne serie med leasingbiler fra BMW er den første større serie af specialauktioner, som Autocom A/S gennemfører herhjemme. Men i koncernens 16 udenlandske datterselskaber har man i flere år samlet erfaringer med disse auktioner, baseret på koncernens egenudviklede auktionsplatform. Her er resultaterne
overbevisende.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.