• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. november 2008 - Opel Danmark

Fem stjerner til Opel Insignia

i Euro NCAP test

Opel Insignia blev kåret til Årets Bil i Europa og har nu også fået maksimum karakter for sikkerheden af Euro NCAP Opel Insignia blev kåret til Årets Bil i Europa og har nu også fået maksimum karakter for sikkerheden af Euro NCAP

Opel 
Opel Insignia er en af de sikreste biler på markedet bekræfter nyeste Euro NCAP test.

Med 35 ud af 37 mulige point har Opel Insignia fået 5 stjerner for sin passive sikkerhed af den uafhængige testorganisation Euro NCAP. Insignia får desuden fire stjerner for sin evne til at beskytte børn på bagsædet og to stjerner for fodgængerbeskyttelse.

Euro NCAP's test
Euro NCAP tester sikkerheden i nye biler ved blandt andet at lade 40 procent af bilens front ramme en barriere med 64 km/t og påkøre bilen vinkelret med en rambuk, der rammer bilen med 50 km/t. Testen er med andre ord en rettesnor for, hvor godt bilen beskytter fører og passager i tilfælde af en ulykke.

”Vi udviklede og designede Insignia til at være en af de sikreste biler på markedet. Det bekræftes nu også af Euro NCAP,” siger Hans Demant, der er administrerende direktør for Opel.

Rig på sikkerhedssystemer
Ud over et beviseligt stærkt karrosseri er Insignia rig på sikkerhedssystemer, der kan øge overlevelsesmulighederne i bilen i tilfælde af en ulykke. Sikkerhedsudstyret omfatter blandt andet seks airbags, ESC (ESP) og aktive nakkestøtter foran i billigste Essentia version, der koster 299.900 kr. med 1,8 liters benzinmotor. For 10.000 kr. ekstra får man Edition versionen med otte airbags – gardinairbags ved ruderne og sideairbags ved bagsædet foruden forsæderne samt front airbags og alarm for glemt sikkerhedssele ved alle fem pladser i bilen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.