• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. april 2001 - Mazda

Ny Mazda 323 F

Premiere på ny Mazda 323 F med 2,0 motor

I gode gamle dage var en Mazda 323 F en lille rap sportsfætter med vippelygter. I dag er den vokset til en stationcar. Forvirret??? Du er ikke den eneste. I gode gamle dage var en Mazda 323 F en lille rap sportsfætter med vippelygter. I dag er den vokset til en stationcar. Forvirret??? Du er ikke den eneste.

Af Jeppe Lykke Hansen
Mazda 323 F kommer den 6. maj i en faceliftet version med en ny to-liters motor og udvidet udstyrsliste.

Den nye Mazda vil kunne fås i en 2,0 Exclusive og 2,0 Sportive-variant.

Stramme linjer og sportslook
Mazda 323 F's nye frontparti er en videreførelse af Mazdas nye designlinie, som dikterer strømlinet linjeføring og sportsligt udseende.

Topmodellen Sportive er kendetegnet ved store runde tågelygter samt skørter hele vejen rundt. Indvendigt er det hvide instrumentskiver, rød belysning og alu-look, der fanger øjet.

Cool i sommerheden
Begge modeller har fuldautomatisk aircondition og læder på rattet og gearknoppen. Det er varme i de elektriske sidespejle, spoiler på taget og rørhale.

Ny 2.0 DOHC 16V motor
De nye 323-modeller har 2.0 liters benzinmotor med 130 heste, hvilket bringer tophastigheden op på 203 kilometer i timen - hvis man skulle have behov for at komme frem i en fart.

323 F 2.0 Exclusive kommer til at stå i en rund 204.991-krone og Sportive-modellen bliver omkring 15.000 kroner dyrere.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.