• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. januar 2009 - VW

995 kr. for tre års service

VW erhvervsbiler førende i Danmark og Europa

VW Transporter sælger stadig godt. VW Transporter sælger stadig godt.

Volkswagen
Tre års service for 995 kr.
Konkurrencen skærpes, også på varebilsmarkedet. Ved køb af en ny Crafter eller Transporter får man lige nu en tre-årig (60.000 km) Service- og Reparationsaftale til 995 kr., oplyser Volkswagen-importøren.
Service- og reparations-aftalen dækker både arbejdsløn og reservedele til de serviceeftersyn, som bilfabrikken foreskriver, men også sliddele, såsom bremseskiver og -klodser, pærer, viskerblade, fjedre, støddæmpere, varme- og friskluftsystemer er omfattet.

Også uforudsete reperatioer er dækket
Men det stopper ikke her, for også de uforudsete reparationer er omfattet af aftalen. Skulle motoren, gearkassen eller nogle af de mange elektroniske finesser gå i stykker, koster det  ikke en krone mere end de 995 kr. man betalte som engangsydelse. Man skal blot sørge for at overholde serviceeftersynene på et autoriseret værksted, så er man samtidig omfattet af Volkswagens Mobilitetsservice, der sikrer, at man kommer videre, hvis man får motorstop.

Størst i Danmark og Europa
For første gang i Volkswagen Erhvervsbilers historie har man i øvrigt opnået et salg på over ½ million biler. Også herhjemme vidner de seneste tal om, at Volkswagen Erhvervsbiler klarer krisen med oprejst pande: Sammenlignet med 2007 har man øget markedsandelen fra 16,1 procent til 16,5 procent og ligger dermed et pænt stykke foran de nærmeste konkurrenter.

Solgte flere biler i 2008 end nogensinde før
På trods af den internationale krisestemning lykkedes det  i 2008 Volkswagen Erhvervsbiler at sælge flere biler end nogensinde før. Det er specielt på det europæiske og det ydamerikanske marked, at Volkswagen Erhvervsbiler har oplevet vækst det sidste år
De mest populære produkter blev igen Transporter og Multivan. I alt blev der i 2008 udleveret 178.000 stk. af de to populære modeller. Caddy blev der solgt hele 151.570 stk. af i 2008 og Crafter opnåede man at sælge hele 51.100 gange.
Alene på det europæiske marked solgte Volkswagen Erhvervsbiler  332.372 enheder det forgangne år. Samlet havde man i 2008 en vækst på 1,1 procent på det europæiske marked.

Tillid til produkterne fra VW

Dette viser, at Volkswagen Erhvervsbilers kunder også i nedgangstider, har tillid til produkterne fra Volkswagen. Denne tillid vil Volkswagen Erhvervsbiler også i 2009 bygge videre på.  "Vi kan selvfølgelig ikke unddrage os, at det for mange af vore kunder p.t. er særligt hårdt", udtaler Bent Rosendal, Direktør for Volkswagen Erhvervsbiler.
"Netop derfor prøver vi med vores nye Service- og Reparationsaftale, hvor man for blot 995 kr. får tre års service og reparation, at række en hjælpende hånd ud til vores kunder.  Man skal tænke på, at det for mange af erhvervskunderne netop drejer sig om hvor meget det koster
at holde en bil", slutter han.
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.