• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. januar 2009 - VW

Vind fire folkevogne

VW donerer en Fox, en Polo, en Golf og en Passat til Danmarks Indsamling 2009

Den ny Golf VI - blandt gevinsterne. Den ny Golf VI - blandt gevinsterne.

Volkswagen
VW er storsponsor for indsamling

Volkswagen Danmark har besluttet sig for at donere en række helt nye biler til velgørenhedsshowet  Danmarks Indsamling 2009 på lørdag. Så når DRs store landsdækkende show Danmarks Indsamling 2009 på lørdag løber af stablen, indtager Volkswagen en helt central rolle. Volkswagen har nemlig valgt at donere flere spritnye biler til det velgørende show.

Vind ved at donere penge til indsamlingen
Som seer kan man, ved at ringe ind til showet vinde en helt ny Volkswagen Det koster blot 100 kroner og med de100 kr. er man samtidig med til at give fattige familier i Afrika en fremtid, idet pengene doneres til en af de velgørende organisationer, der står bag showet. De udloddede biler fra Volkswagen er en Fox, en Polo, et eksemplar af den helt nyt Golf samt en Passat.

Volkswagen vil se tingene i det rette perskeptiv

Volkswagens direktør, Ulrik Schönemann, udtaler: "At vi har valgt, at være sponsor for Danmarks Indsamling 2009, hænger sammen med, at vi gerne vil se tingene lidt fra oven. Mange af os går pt. rundt og tænker på finanskrisen og hvilke konsekvenser den har for os selv og vores nærmeste. Men vi har en forpligtigelse til at kigge på det store perspektiv: der er altså mennesker i denne verden, der har det langt værre end os. Det er vores forpligtigelse, at hjælpe hvor vi kan, både som privatpersoner - men i høj grad også som virksomhed. Og det er lige netop det Volkswagen gerne vil med vores engagement i Danmarks Indsamling 2009."

Masser af kendte navne underholder
Ud over de mange velgørende elementer byder showet også på god underholdning. Således står bl.a. navne som Carpark North, Sanne Salomonsen, Basim, Tim Christensen og Jan Gintberg på listen over optrædende kunstnere.

12 velgørende organisationer skal have pengene

Bag Danmarks Indsamlingen står DR og 12 af landets største velgørende organisationer bl.a. Læger Uden Grænser, Dansk Røde Kors og BØRNEfonden. Sidste års show gav et samlet overskud på i alt 66 mio. kr. I år går overskuddet fra Danmarks Indsamling til forskellige projekter for fattige familier i Afrika. Fælles for projekterne er, at de i høj grad bygger på hjælp-til-selvhjælps-tanken.

Showet bliver sendt live fra Tivolis Koncertsal på lørdag d. 24. januar kl. 19.00 - 23.30.

Man kan læse mere på www.danmarksindsamling.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.