• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. februar 2009 - Citroën

Citroëns glasboble

Citroën C3 Picasso lanceres i april til tolerable priser

Den ny Citroën C3 Picasso er i hvert fald anderledes... Den ny Citroën C3 Picasso er i hvert fald anderledes...

Citroën
C3 Picasso… Citroëns ny familieflytter
I marts 2009 introducerer Citroën sin nye MPV C3 Picasso på de første markeder, og herhjemme lanceres den inden udgangen af april. C3 Picasso har et forfriskende design, som giver masser af lys og plads indvendig og begrænsede mål udvendig. Indretningen er fleksibel, og fleksibiliteten er både hurtig og nem at bruge, så man kan tilpasse indretningen til alle hverdagens situationer og behov. Motorerne er effektive og økonomiske, og C3 Picasso byder på køreegenskaber, der giver køreglæde og gør den kvik og nem at komme rundt med. C3 Picasso har mange kvaliteter og er mere end ”blot” en multibil, mener importøren.
Ligesom C4 Picasso og Grand C4 Picasso i deres klasser skal den være blandt de førende i klassen for små multibiler.

C3-startpriser fra 199.990 kr.
C3 Picasso introduceres herhjemme med to motorvarianter: benzin VTi 95 med 95 hk og turbodiesel HDi 110 FAP Airdream med 110 hk. Det danske modelprogram er enkelt med et udstyrsniveau. Standardudstyr bliver bl.a. ABS og ESP, 6 airbags, højde- og dybdejusterbart rat, splitbagsæde 2/3-1/3, der er sammenfoldeligt og længdejusterbart, varme i forsæder og aircondition.
Introduktionspriserne excl. lev. er for C3 Picasso VTi 95 kr. 199.990 og for C3 Picasso HDi 110 FAP Airdream kr. 219.990.

Finurlig charme
Bilens design har sin egen charme med en usædvanlig sammensætning af runde og skarpe linjer, moderne design og retro-charme samt former, der signalerer styrke og masser af plads. C3 Picasso forener tilsyneladende uforenelige modsætninger og ser både charmerende og frisk ud. Set i profil træder det rummelige og funktionelle tydeligt frem. C3 Picasso er en moderne og praktisk familiebil med masser af plads, som er udviklet til at kunne anvendes i alle situationer.

Stor indvendig, lille udvendig
Takket være sin særlige opbygning er C3 Picasso både rummelig og kompakt.
Den er 4,08 meter lang, 1,73 meter bred og 1,62 meter høj. Fronten er meget kompakt, og bagenden slutter lodret, hvilket giver forbavsende god plads til alle ombord. Der kan også være overraskende meget i bagagerummet, som kan rumme op til 500 liter (VDA) under hattehylden med alle fem pladser i brug.

Udviklet for at gøre hverdagen enkel
C3 Picasso ”genopfinder” den enkle brug med nem og logisk fleksibilitet i kabinen, så pladsen kan tilpasses på rekordtid. Bagsæderne er delt i 2/3 og 1/3 med individuel længdejustering på 150 mm. De kan fældes frem med en enkelt bevægelse takket være den høje placering af betjeningsgrebet på bagsædernes ryglæn. Bagagerummet er praktisk og regulært og kan indrettes, så man får en plan flade frem til forsæderne.

Udsyn til alle sider
Fører og passagerer sidder næsten som i en ”glasboble” med usædvanligt godt udsyn, takket være den store forrude, de slanke stolper foran og den høje siddeposition. Med panoramaglastag er glasarealet 4,52 m2. Udsynet bidrager til den gode komfort i kabinen, og oplevelsen af komfort forstærkes af de behagelige sæder, den effektive støjdæmpning og høje kvalitet, bilen er fremstillet med.

Mere end en MPV
I C3 Picasso får begrebet køreglæde ny mening. Takket være sine beskedne ydre mål og lille vendediameter er den kvik og nem at komme rundt med, og samtidig er karrosseriets bevægelser omhyggeligt dæmpet, slutter importøren.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.