• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. februar 2009 - Daimler Biler

Nu kommer smart

Damler Biler introducerer smart 1. marts

Daimler Biler er nu Smart-forhandler. Daimler Biler er nu Smart-forhandler.

smart
smart hos Daimler Biler allerede nu
Smart’en kan allerede nu fås hos Daimler Biler, der den 1. marts officielt bliver autoriseret Smart-forhandler. Med over en million smart på gaderne verden over er det en gennemprøvet succes, der nu kommer til Danmark som land nummer 37 i rækken af lande med autoriserede smart forhandlere. Hos Daimler Biler A/S ser man frem til både at sælge og servicere den populære bil.

29,4 kilometer på literen!
Med hele 29,4km/l er smart fortwo cdi den bil i Danmark, der kører længst på literen, og den er samtidig regerende verdensmester i lavt CO2-udslip med kun 88 g/km.
”Mercedes-Benz lancerede i sin tid smart som fremtidens bil til effektiv, økonomisk og miljørigtig kørsel i byerne. I dag kan man roligt sige, at smart var forud for sin tid. Alle taler om klima, hvem, der kører længst på literen, og hvem der udleder mindst CO2”, siger Per V. Rasmussen, administrerende direktør for Daimler Biler, der forhandler mærkerne Mercedes-Benz, Chrysler, Dodge, Jeep og nu altså også smart.

Designikon til storbyen
Smart er et designikon og en stor succes i mange storbyer, hvor tæt trafik og pladsmangel er et konstant problem. Siden introduktionen for 10 år siden, er smart produceret i over én million eksemplarer, og den bliver i dag solgt i 37 lande verden over med Danmark som det nyeste skud på stammen.
”Nu kan danskerne stifte bekendtskab med en bil, der er skræddersyet til at møde en række af tidens største trafikale udfordringer som pladsmangel på vejene, stigende brændstofpriser og krav om lavest muligt CO2-udslip. Med en længde på blot 2,7 meter er smart fortwo cdi let både at manøvrere og parkere, og da den kører hele 29,4 km/l, har den samtidig en brændstoføkonomi i verdensklasse”, siger Per V. Rasmussen.

Introduktionspris på 104.900 kr.
Bilen bliver introduceret med en speciel intropris på kun 104.900 kroner for en dieselversion. Prisen for et serviceeftersyn hos Daimler Biler er kun 1.295 kr. for et lille service. Derudover kan man få en serviceaftale på 225 kr. om måneden, der så løber i 3 år med 45.000 km. Man undgår altså uforudsete regninger.
Services kan man få i Hørsholm, Herlev og Islands Brygge. Vil man allerede nu prøvekøre en smart, så kan man få en gratis prøvetur i afdelingen i Hørsholm.

Sikkerhed i top trods størrelsen
Da smart stadig var på tegnebrættet, var en af udfordringerne at opnå størst mulig sikkerhed på trods af bilens beskedne størrelse. Løsningen blev Tridion Safety Cell, som er en specialdesignet metalramme omkring bilens kabine - en ramme, som i dag indgår i bilens visuelle design på de tofarvede biler. Derudover har smart ESP® som standard, hvilket ikke er
almindeligt blandt mindre biler på det danske marked.

Omlægning af afgifterne gør forskellen
”Den danske omlægning af bilafgifterne har medført, at biler som smart er blevet billigere. Det er også den primære årsag til, at smart nu kommer på det danske marked. Men smarts unikke brændstoføkonomi er afgiften en helt anden, end vi tidligere var vant til, og nu er den meget konkurrencedygtig i pris”, siger Per V. Rasmussen fra Daimler Biler.
 
Daimler Biler A/S, der er ejet af importøren Mercedes-Benz Danmark A/S, har hovedkontor i Herlev og afdelinger i Hillerød, Hørsholm, Greve og Islands Brygge. Ud over smart er Daimler Biler autoriseret forhandler af Mercedes-Benz, Chrysler, Dodge og Jeep.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.