• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. marts 2009 - Porsche Danmark

Porsche Design Edition 3

Porsche præsenterer Porsche Cayenne GTS

Den nye Porsche kan leveres i slutningen af maj Den nye Porsche kan leveres i slutningen af maj

Porsche 
Begrænset produktion
Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG udvider det succesfulde Porsche Cayenne modelprogram med en eksklusiv version, der kun bliver fremstillet i en begrænset serie. Produktionen af den nye Porsche Cayenne GTS Porsche Design Edition 3 vil blive begrænset til kun 1.000 enheder. 

Innovativt design fortsætter

Med den nye model fortsætter Porsche den innovative designlinje, der allerede er igangsat med de succesfulde modeller Porsche Cayman S Porsche Design Edition 1 og Porsche Boxster S Porsche Design Edition 2. Fra deres base i Zell am See, Østrig har Porsche Design Studio efterladt deres tydelige signatur visualiseret igennem modellens gråmetallic farvenuance kombineret med sorte design-striber, der tydeligt fremhæver den sportsorienterede SUV. De flotte 21 tommer SportPlus aluminiumsfælge, der er lakeret i samme farve som eksteriøret, er standardudstyr sammen med bi-xenon forlygter, tonede ruder fra B-stolpen og bagud og et rødt S i modelbetegnelsen "Cayenne GTS".

Lækkert interiør
Det sofistikerede ydre bakkes op af et interiør udført i sort naturlæder og blødt alcantara med røde kontrastsyninger på instrumentbord og dørsider. De el-justerbare sæder med memory-funktion og indpræget Porsche-emblem i nakkestøtten har alcantara i midten og læder på siderne både for og bag. For at tilføre resten af kabinen et diskret og lækkert strejf af elegance er dele af midterkonsollen, dørsider samt loftshimmelen også beklædt med alcantara, mens panelerne i kulfiber trækker associationer fra motorsportens racerbaner.

Imponerende udstyr
Den unikke oplevelse forstærkes af den 4,8-liters V8-motor, hvis enestående kraftudfoldelse akkompagneres af sportsudstødningssystemet, som er standard. Porsche-motoren yder 405 hk ved 6.500 o/min og har et imponerende drejningsmoment på 500 Nm til rådighed allerede fra 3.500 o/min. Udstyret med den standardmonterede 6-trins Tiptronic S automat-gearkasse accelererer Porsche Cayenne GTS Porsche Design Edition 3 fra 0-100 km/t på 6,5 sekunder og videre til tophastigheden på 251 km/t.

Design Chrinigraph herrearmbåndsur medfølger
Traditionen tro kommer enhver Porsche Edition Design model med en unik accessories, her i form af et Porsche Design Chronograph herrearmbåndsur, der matcher nummereringen af bilen. Type P´6612 hedder det eksklusive ur med et letvægtshus i titanium, der måler 42 millimeter i diameter og stållænke i en speciel DLC-farve (diamond-like carbon).

Kan bestilles nu
Den nye Porsche Cayenne GTS Porsche Design Edition 3 er klar til levering i slutningen af maj, men kan allerede nu bestilles hos landets to autoriserede Porsche Centre, henholdsvis Porsche Center Sjælland og Porsche Center Jylland.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.