• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. april 2009 - DuPont

Sorte biler er sagen

Men rød, brun og beige vinder popularitet blandt bilkøberne

Denne sorte Mitsubishi Colt havde den mest populære farve i 2008. Denne sorte Mitsubishi Colt havde den mest populære farve i 2008.

Motormagasinet.dk / Bilpriser.dk
Sorte biler dominerer Europa
Europa er domineret af sorte biler i alle sektorer, viser den 56.  DuPont Automotive Farverapport. Sidste år var sølv var den mest populære farve, skriver Motormagasinet.dk.
Sort, hvid og sølv er de mest populære farver, men røde farver er langsomt på vej op ad listen. Den viser også en øget interesse for neutrale farver som beige og brun. DuPont tror, at denne trend kan kobles sammen med forbrugernes øgede interesse for økologiske koncepter.

Hvid er mest populær i USA
Som noget nyt har DuPont taget de voksende markeder Indien og Rusland med i årsrapporten for 2008. Sølv viser sig at være meget populær i disse lande, skarpt forfulgt af sort og rød. På den anden side af "dammen" ser man, at amerikanernes favoritfarve er hvid.

Kun skrappe farver på små biler
Hvis man ønsker at få mest for sin bil, når man sælger den som brugt, skal man kun vælge rød, gul, lysegrøn og andre skrappe farver til en lille bil, anbefaler Bilpriser.dk. De er for skrappe til store flader. Store biler kan med fordel være sorte, hvide, metallicgrå, sølv eller meget mørkeblå metallic, når de skal sælges som brugte.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.