• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. april 2009 - Hyundai

H-1 Travel har plads til 8

Hyundai kommer lige før ferien med stor MPV

Hyundai H-1 Travel har plads til 8 personer. Hyundai H-1 Travel har plads til 8 personer.

Hyundai / Bilpriser.dk
Plads til dine og mine børn
Der er flere end tre børn i 7 procent af alle danske husstande, viser tal fra Danmarks Statistik. Endnu højere procent, hvis vi tæller familierne med ekstra børn i weekenden med også. Mange børn kræver som bekendt meget plads, ikke bare i hjemmet, men også i bilen. Hyundai H-1 Travel, der meget passende præsenteres lige før sommerferien, er et godt bud på den ideelle bil for storfamilien. Den har plads til 8 personer, et højt sikkerhedsniveau - og så kræver den ikke stort kørekort.
Hyundai H-1 Travel er en bil med masser af plads og god komfort i de brede ergonomisk udformede sæder. Bilens rummelighed, den høje siddeposition og de store vinduesflader sikrer, at køreturen bliver en god oplevelse for både voksne og børn.

Højt sikkerhedsniveau i Hyundai H-1 Travel
På alle 8 pladser i Hyundai H-1 Travel er der trepunktsseler og justerbare nakkestøtter. Derudover kan barnestolene til de mindste fastgøres i ISOFIX beslag, og børnesikring af de to skydedøre er standard. Bilen er også udstyret med airbags i fører- og passagersiden.
Sikkerhedspakken omfatter derudover en bred vifte af elektronisk regulerede systemer, som slår til på et splitsekund, hvis uheldet er ude. Her er tale om blokeringsfrie bremser (ABS) med bremsekraftfordeling (EBD) og det elektroniske stabiliseringsprogram, ESP, som sikrer bilen mod udskridning.

Rig på standardudstyr
Listen over standardudstyr er lang. Børnene i bag kan nyde godt af kabinelys, lommer til tegneserierne på bagsiden af forsæderne, stereoradio med CD, aircondition med separat regulering bagerst i kabinen og indstigningslys ved begge skydedøre. Derudover har Hyundai H-1 Travel læder på rat og gearknop, eldrevne sideruder med auto-down funktion i førersiden, centrallås med fjernbetjening og el-justerbare sidespejle med varme.

Stærk dieselmotor
Hyundai H-1 Travel er udstyret med en 2.5 liters CRDi turbodieselmotor med 170 HK. Højeste drejningsmoment er 392 Nm, så der er masser af kraft i bilen til at trække hestetraileren med døtrenes pony eller traileren til sønnernes motocross cykler.
Hyundai H-1 Travel koster 449.995 kr. ekskl. levering og evt. metallak. Hyundai tilbyder finansiering til 4.907 kr. per måned (fast rente 4,95%, udbetaling 20%, løbetid 96 måneder). Hyundai er også ved at regne på, om den skal tilbydes som privatleasing, erfarer Bilpriser.dk.

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.