• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. maj 2009 - Jyllands-Posten

Sjov leasing

BMW vil introducere cabriolet- og coupéleasing samt brugtleasing for private.

En BMW Z4 for 8.250 kr. om måneden - var det noget? En BMW Z4 for 8.250 kr. om måneden - var det noget?

J-P / Bilpriser.dk
Sjove og lækre privatleasingbiler
BMW, der er førende på privatleasingmarkedet i Danmark, har ingen intentioner om at hvile på laurbærrene. Om kort tid introduceres SunschineLeasing og CoupéLeasing for dem, der gerne vil ud at køre i en cabriolet eller en flot coupé-model, skriver Jyllands-Posten.

118 cabriolet - eller hvad med en Z 4?
BMW Financial Services, der er BMW's leasingselskab, regner med at præsentere en 118 cabriolet til 6.000 kr. om måneden. Førstegangsbetalingen på bilen, der har en listepris på ca. 600.000 kr., er kun 25.000 kr. Man må køre 15.000 km om året i tre år på kontrakten. En Z4 skal koste 8.250 kr. om måneden med en førstegangsbetaling på 35.000 kr. om  måneden. En 325i med foldetag skal koste 8.750 kr., skriver avisen.
BMW regner desuden med at introducere brugtleasing for private. Det er allerede en mulighed for firmaer, hvis medarbejdere slipper billigere i skat ved at køre i en tre år gammel bil.

Solskinsgaranti
BMW har været kreative, når det gælder den ny SunshineLeasing. Hvis sommeren byder på færre solskinstimer end normalt, får alle BMW SunshineLeasing-kunder reduceret den månedlige leasingydelse. Med BMW SunshineLeasing bliver leasingydelsen helt op til 1.000 kr. billigere hver måned, hvis solen ikke skinner tilstrækkeligt i løbet af sommeren.
Selve opgørelsen af solskinstimer tages efter DMI’s officielle tal, hvor normtallet for juni, juli og august ligger på 591 solskinstimer i årene 1960-1990. Er tallet lavere i år, får alle BMW SunshineLeasing-kunder altså reduceret deres månedlige leasingydelse. Leasingydelsen vil blive justeret fra 1. oktober 2009 og gælder derefter resten af leasingperioden. Alle priser
gælder for en periode på 36 måneder/45.000 km.

Læs mere om BMW SunshineLeasing og vilkårene for solskinsgaranti på www.bmw.dk. Udviklingen i solskinstimer kan følges på www.dmi.dk.

Privatleasing går frem
I 2008 nåede antallet af privatleasede biler op på 5.622 hos medlemmerne af brancheorganisationen Finans og Leasing, som dækker 85 pct. at markedet. Det var næsten en tredobling i forhold til 2007. Alene i 4. kvartal 2008 blev der privatleaset flere biler end i hele 2007, da man nåede op på 1.960. Stort set alle eksperter i bilbranchen, Bilpriser.dk inklusive, regner med en kraftig vækst i privatleasingen. Ifølge Bilpriser.dk's beregninger er det efterhånden kun småbiler, som det betaler sig at købe.  DAF's direktør Preben Kjær nævner i avisen en markedsandel på 30-40 pct. inden for nogle år. I England er tallet over 70 pct.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.