• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. maj 2009 - Semler Danmark

Skoda i top

Iflg. FDMs Autoindex brugerundersøgelse om bilejernes opfattelse

Škoda er populær iflg. FDM's undersøgelse Škoda er populær iflg. FDM's undersøgelse

Škoda
29.000 har deltaget i undersøgelse
Škoda er bedst, når det kommer til sammenhæng mellem pris og kvalitet iflg. FDMs Autoindex undersøgelse 2009. 29.000 danske bilejere har deltaget i FDMs Autoindex undersøgelse, der beskriver bilejernes vurdering af deres eget bilmærke.

Egenskaber kontra kvalitet
Et af de væsentligste målepunkter er bilens egenskaber og kvalitet, der vægter i den samlede analyse med 40 %. FDM spørger specifikt til ejernes opfattelse af sammenhængen mellem bilens pris og den oplevede kvalitet, og på dette område kommer Skoda ud som en klar nummer 1.

8. største bilmærke
Škoda blev i 2008 det 8. største bilmærke i Danmark, og markedsfører Fabia, som i mange år har været en af danskernes foretrukne mindre biler, samt Octavia, der nu fås med 4 års garanti. Endvidere sælger Škoda den nye Superb Twindoor med den variable bagklap og den fleksible og funktionelle MPV Roomster - bilen med det nytænkende design. Både Fabia og Octavia har været årets bil i Danmark. Octavia Combi, Fabia, Roomster og Superb kan alle fås som van på gule plader.
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.